maanantai 6. kesäkuuta 2016

Pentukurssi, viides kerta

Kiki on päässyt aiemmilla kerroilla hieman tutustumaan koulukavereihinsa. Niinpä se oli tänään kentälle mennessä ihan tohkeissaan :) Ei koulusta niinkään, ehkä ;) vaan niistä ihanista luokkakavereista. Yhden harjoituksen aikana se sitten karkasikin erään kaverin luo ja painiksihan tovereilla meni - onneksi lopputunti ei mennyt pikkuvintiöiden jahtaamiseen. Harjoitusta jatkettiin sitten niin, että nämä toverukset olivat hihnoissa eivätkä irti. Muutamia jatkoreenejä tehtiin yksitellen etteivät lapsukaiset villiintyisi toisten menosta. 


--jatkunee joskus -

edit. 15.06.

Oi miksi miksi en päivittänyt tätä aiemmin. No, yritän muistella jotain.

Jalkovälitemppu. Nyt piti saada koira jo istumaan siihen väliin. Ihmeekseni Kiki jopa teki muutaman kerran niin, vaikka meillä ko temppu ei ole vielä niin hyvällä mallilla kuin sen ilmeisesti jo pitäisi olla.

Siivekkeelle lähetystä niin, että palkkaus kädestä. Tämä ei tainnut oikein onnistua?

Laatikkoon menemistä. Kiki menee kyllä laatikosta läpi mutta ne kaikki tassut eivät tuolloin vielä osuneet laatikkoon.

2 hyppyä kutsuttuna (Mari piti Kikiä); Kiki tuli hirmu vauhtia :)

Yhdelle hypylle ohjaus (Mari piti Kikiä), palkka edessä johon fokusointi. Vapautus (koira) ja itellä kans liikettä eteenpäin. Tämä taisi sujua ihan kivasti.

Sitten oli kans joku tuplapalkkakiertoreeni, joka ei meillä onnistunut. Yritin käyttää namipalkkaa, mutta Kikiä kiinnosti kun toisilla oli niin paljon parempia palkkoja; leluja (!). 

Ei kommentteja: