maanantai 13. kesäkuuta 2016

Käärin pennun pumpuliin

ja pistän sen pumpulin hyttysverkon sisään ettei pentu jahtaisi öttiäisiä / hyönteisiä ja pomppisi ilmaan ja tulisi miten vaan hassusti alas. Miten tuommoista villivarsaa voi hillitä, jotain voi tietysti yrittää tehdä, mutta jos sen pistäisi pumpuliin niin se söisi sen pumpulin ja se pumpuli mikä jäisi syömättä niin sen perässä se juoksisi ja pomppisi. 

Mistä moinen höttöpäivitys? No siitä, kun Kiki on alkanut ontumaan toisinaan. Eniten silloin kun se on vasta herännyt tai muuten lepäillyt ja siitä lähtenyt liikenteeseen. Joskus myös tuossa pihalla pikapissatuksilla käydessä olen huomannut sen ontuvan. Se ei ole lenkkassut selvästi jotain tiettyä jalkaa. 

Koska tälle viikkoa piti jok tap varata aika rokotuksille niin ajattelin, että samalla sitten kysyn tuosta ontumisesta, että mitähän se voisi olla ts haluan että eläinlääkäri tutkii koiran kun itse en osaa sitä sillälailla katsoa/tutkia, että mikä voisi olla pielessä ja kuinka huolissaan pitää siitä olla. Google ei ollut kovinkaan hyvä apuri asian pähkäilyssä. 

Tutkittaessa kipu löytyi lonkankoukistajista. Viikoksi lääkekuuri, toivottavasti auttaa. 

Puntari näytti Kikille 6,2 kg painoa. 

Kiki on saanut nyt siis toisen penturokotuksensa, samalla ostin sille lemmikkieläinpassin. Niin ja ostin myös Nemille lisää virtsankarkailulääkettä.

Ei kommentteja: