sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

Telakalla

Kaikki asiat on tauolla. Kikin lenkit on minimaalisia, vielä pikkuruisempia kuin tässä aiemmin siis sille ehti olla. Emme reeni käytännössä ollenkaan. Missään ei olla käyty sosialiseeraamassa. Teputetaan lähikatuja ja välillä Kiki istahtaa ihmettelemään ohimeneviä ihmisiä tai katselemaan lähipäiväkodin pihalla leikkiviä lapsia. Ötököitä se kyllä aina innostuu jahtaamaan jos semmoisen jossain huomaa; varsinkin perhoset ovat sen suosiossa: muutaman kerran on heiluttanut innoissaan häntäänsä perhoselle ja sitten napannut sen suuhunsa ja syönyt, että jos huomaatte, että maailmassa on vähemmän perhosia kuin ennen niin Kiki on ainakin osittain syyllinen siihen.

Aamuruuan yhteydessä sekoitin pennun nappuloihin Pedigreen lötköruokaa (ja mahalääkettä), joten nyt kyllä ruoka maistui. Mutta mahan tilanne ei oel muuttunut paremmaksi. Mutta ainakin ruokakuppi on tänään tyhentynyt.Mitä nyt vikalla ruualla kuppiin jäi kolme nappulaa, mutta se nyt ei ole paha juttu (jos eiliseen vertaa).

Nemi pääsi aamulla jokeen uimaan, joten jotain kivaa senkin elossa ... :)

Nemin kanssa olen toisinaan hitusen tokottanut, kun ollaan oltu kahdestaan ulkona. Jos joku vain opettaisi sille sen ruudun niin voitaisiin syksyllä mennä kokeilemaan kokeita ... ;o

Ei kommentteja: