keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Keskiviikko viikolla 23


Mitäpä sitä. Varmaan aika normimeno. Kiki herätti siinä viiden kieppeillä. Käytin sen pikkukävelyllä, se pissas ja kakkas. Satoi vettä. Tultiin sisälle ja laitoin koirien aamumurot turpoamaan ja mentiin takaisin nukkumaan. Herättyämme käytin Kikin takapihalla pissalla ja Eetu lähti Nemin kanssa pienelle aamulenkille, Nemi ei kakannut. Tuon jälkeen annoin Kikille ruuan ja lähdin molempien koirien kanssa normiaamulenkille. Josko Nemi nyt kakkaisi; ei kakannut. Sen sijaan se näki oravan ja haukkui sille kuten sen mielestä oravalle kuuluu haukkua - Kiki ei nähnyt oravaa mutta "sekosi" Nemin haukusta. Kiki kävi kakalla. Lenkin jälkeen pesin koirat ja annoin Nemille sen aamuruuan. Hyvin pian tämän jälkeen Kiki halusi pihalle, jonne se pääsikin. Tässä kohtaa aamua keli jopa näytti lupaavalta (tosi tuuliselta tosin):


Sitten alkoi aamu/aamupäivä saikkaus: Kiki kiukuttelee - Kiki päikkäreillä (Nemi yleensä kans) - Kiki takapihalla (joskus myös Nemi). Hyvä kelikin loppui ja vettä on satanut siitä lähtien. Hetki sitten käytin koirat lenkillä, tällä kertaa myös Nemi kakkasi (Kiki siis kans). Just nyt (klo 13.15) koirat nukkuvat; onneksi, sillä pihalla kuulostaa satavan kaatamalla vettä ja tuulevan lujaa.

edit.

Iltapäivä/alkuilta lenkillä Kiki kakkasi, Nemi ei. Sitä vastoin Nemi söi pariinkin kertaan jotain epämääräistä. Kiersin pelto & metsälenkin. Alkuillasta reenailin Kikin kanssa hieman peruutusta ja välistäveto -juttu, joista jälkimmäinen ei sujunut hirmu hyvin ts piti palata takapakkia reenissä (tai sitten pentu uunotti mua).  Illemmalla Eetu käytti ensin Nemin lenkillä (kakkas) ja sitten Kikin lenkillä (kakkas). Sitten koirat taas riekku ja nukku hetken aikaa. Me syötiin pizzaa,  joten Kiki pääsi tutustumaan myös pizzanreunoihin, ensin se vähän ihmetteli moista syötävää, mutta söi toki annetun palasen. Myöhemmin illalla Kiki sai vielä iltaruokansa ja käytin sitä lenkillä sen jälkeen (kakkas).  Iltalenkillä tehtiin vähän peruutusta ja kontaktikävelyä/seuraamisen alkeita.

Ei kommentteja: