maanantai 27. kesäkuuta 2016

Semmonen päivä

Aamuruokaa Kiki särppi, vaikka siinä oli sitä pedigreelötkömössöä. Iltapäiväruoka sama homma eli se siitä sen tehosta. Se siis söi osan ja sitten nosteli nappulat syrjään ja söi sen mitä sitä pedigreelötköruokaa oli kupissa (tosin ei ihan kaikkea siitäkään). Iltaruuaksi pentu sitten sai yhden raakalihapullan (osittain sulatettuna) ja nappulat kuivina eli ei-turvotettuina. Nyt maistui ruoka - mutta kakat on edelleen tulleet löysänä nauhana ulos (truut äänien säestyksellä), niin, että pentu on päässyt muutamaan otteeseen pylly pesulle. Hyvä, että se syö ettei vallan kuihdu pois, mutta ikävää tuo löröily.

Päivällä kyllästyin kun ei olla moninaisista syistä reenitty mitään viikkoon. Joten hain välihuoneesta laatikon ja naksuttimen ja keittiöstä namirasian ja menin niiden (ja pennun) kanssa pihalle. Virittelin kameran ufon päälle ja otin videolle meidän reenisessioita. Niistä sitten napsasin pari pätkää youtubeen. Ensimmäisessä versiossa Kikillä alkoi mennä jo hermo tai pitkitin reeniä liikaa tai jotain kun ootin, että hoksaisiko se tarjota sitä toimintoa mitä oikeasti siltä hain. Tassuthan se nostaa kyllä tosi nopsasti laatikon päälle, mutta kun tarkoitus on, että se oppisi siinä tekemään kakskakkoset. Tokassa videossa pentu ei hauku mutta kuuluu mun ääni (oh my, omaääni nyt vaan aina on höpön kuuloista videolta).
(eli siis näistä videoista puuttuu reenien alut, yks filmi kesti jotain pari minuuttia tms ja vain pieni osa on näissä pätkissä ;))

Latasin samalla youtubeen myös parin päivän takaisin iltavilleilyvideon.




Ei kommentteja: