torstai 23. kesäkuuta 2016

Kiki 4 kk

© Evidensia Oulunportti

© Evidensia Oulunportti

Lisäkommentteja/selitystä aiheesta myöhemmin.

Edit 15:44

Ei auttanut se lääkekuuri, joten soittelin alkuviikosta "Otukseen" ja sain tälle aamua Kikille lekuriajan. Ontuminenhan on Kikillä vaihtelevaa, läheskään kokoajan se ei onnu. Joskus ei onnututa ja toisinaan vilkas pentu ei tosiaan ehdi miettimään jotain niin tylsää kuin ontumista vaan viipottaa pölijänä menemään.


Kiki pari päivää sitten takapihalla

Mutta koska sydämeen sattuu katsella pienen koiran ontumista niin, selkoahan siitä oli/on otettava ja paranemiskeinot jotenkin löydettävä. Tällaista raporttia eläinlääkäriltä saatiin: 

"Kiki reagoi selvästi molemmin puolin reiden yläosan lihasten paineluun, lonkankoukistajien paineluun sekä lannerangan L7-S1-välin paineluun.

Kikiltä otettiin hereillä lonkkien röntgenkuva. Reisiluun päät pyöreät, lonkkamaljoissa syvyyttä, joten lonkat näyttävät olevan ok. Tarkkaa arviota lonkista on tässä vaiheessa kuitenkin mahdotonta sanoa. 

Kikin oireilu johtuu todennäköisesti lihasten ja lannerangan kiputilasta. 

Kotiin mukaan Metacam-kipulääkeresepti. Kipulääkitys aloitetaan, jos Kikin oireilu pahenee. 

Suosittelen Kikille hierontaa"

Joidenkin asioiden suhteen, sitä tarttuu heti toimeen. Koirien hyvinvointi on sellainen, joten puhelinkammoinen joutuu tarttumaan luuriin ;D Sain Kikille ajan ens viikon tiistaiaamulle Fysiotukseen :)

Ei kommentteja: