maanantai 7. joulukuuta 2015

Vko 49, ohjatut tokot

Tokotukset viime torstaina. Pieninä palasina alkaa aluekin hahmottua, vaikka oon vasta kyllä hinkannut yhtä pyörätiepätkää ja yhtä tietä eestaas. Jahka meen sinne paremmalla ajalla niin pitää alkaa ottamaan aluetta isommastikin haltuun. En ole vielä kertaakaan käynyt tuolla omatoimivuorolla :/

Uus Martsa, joka ei oo martsa alkuunkaan.
Koutsi tajusi tunnin alussa, että ens viikolla on palkattomuudet - joten kaikkien piti päättää mitä tekee viikon päästä ja sitten kaks kerrallaan tehtiin niitä - palkattuina. Mulle sitten valikoitui liikkeestä seisominen (liikkui, otin uusiksi - ja käskin istumaan hilkulla eli olisi ollut rakentavampaa palkata seisomisesta ja jättää pertsa tekemättä), hyppy (bueno), luoksetulo (bueno) ja kaket (tein voi-vaihtoja vähän sekavasti, pitäisi olla parempi suunnitelma / joku muu joka päättää mitä vaihtoja teen. plus sama homma siihen pertsailuun). 

Tehtiin myös paikkis (Nemille ja yhdelle toiselle ryhmäläiselle istuminen), piiloilin vaikkei vissiin olisi ollut tarttis. Otin myös pari kuvaa - jotka ovatkin editoimatta vielä, lisään ne kenties tänne myöhemmin. Nemi napotti ihan jees. Kesti takanakäymiset jne. 

Sitten Jenni katsoi kotiläksyt eli se yks häiriöpertsailu, siitä saatiin jatkoläksy eli yksi askel. 

Tehtiinkö me jotain muuta?

No Nemille otettiin ihan lopuksi nouto. Samalla metodilla kuin viikko sitten (jos en ole siitä vielä kertonut niin se tosiaan oikeen selvästi aivoili ja oivalsi jotain), mutta nytpä ei sitten toiminut ei sitten millään. Sama mitä sanoin tai tein (istuin lopulta selin koiraan, olin syöväni sen palkkaa ja ties mitä kaikkea). Loppujen lopuksi koira toi mulle kapulan, mutta tiputti ennen kuin otin sen. Eikä muutenkaan homma mennyt kovinkaan buenosti. Ens kerralla uutta matoa koukkuun vaan... (?)


Ei kommentteja: