maanantai 21. joulukuuta 2015

300

Eilen kävin saleilemassa. Nyt siellä ei ollut mitään superyleisöryntäystä, joten laitteille pääsi ihan omaan tahtiin ilman jonottamista. Hieman pisti hymyilyttämään (sisäisesti) kun siellä oli enimmäkseen "tatuoituja muskeliäijiä" varteenotettavine oheistavaroineen (vyö, hanskat tms ranne/käsisuojat, sali-ihmisten juomapullot, putkikassi jne) :)

(välihuomautuksena kerrottakoon, että mulla on matkassa juomapullona yleensä joku vanha vichypullo jossa on ihan hanavettä)

Alku- ja loppulämpäksi juoksin matolla kilometrin, otin vaihtelun vuoksi juoksuihin myös nopeita pätkiä. Tuon juoksuilun jälkeen sain tämän vuoden kilometrisaldon näyttämään kolmeasataa. Joka on siis itseasiassa vähemmän kuin viime vuonna, mutta ihan kohtuullisesti mun koiville kuitenkin. Kilometrejä verottaa ihan selkeästi huonosti käyntiin lähtenyt kausi - eli toisinsanoen olin ihan liian saamaton keväällä kun lumet olivat sulaneet ja kausi olisi voinut alkaa. 

Mitä taas eiliseen puntteilupuoleen tulee niin taljalla nostin käsillä tehtäviin sarjoihin kilot osaksi aikaa kolmeenkymmeneen. Vatsalihasliikelaitteella tein normaalia enemmän toistoja kun viimeksi en päässyt sille vempeleelle ollenkaan. Jollain muillakin laitteilla taisin tehdä hieman enemmän (joko toistoja tai isommilla "panoksilla" kuin viimeksi/yleensä).
En kyykkäillyt yhtään.
Juoksumattoilun jälkeen venyttelyosuudessa tein hieman tasapainoreeniä semmosella kiikkulaudalla (ufo mikä onkin levy eikä tyyny). Oon ruvennut sillä siis lopuksi tekeen jotain pieniä harjoitteita. Mulle on jo harjoitus se, että seison siinä oikealla jalalla niin että vasen on ilmassa (mähän en esim pysty kinkkaamaan oikealla jalalla ollenkaan).

Saapa nähdä tuleeko tänä vuonna, tai ennen joulunpyhiä ainakaan, käytyä tuolla kuntoilemassa ... 




Ei kommentteja: