keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Vko 51, omatoimireenit

Käytiin Nemin kanssa aamulla Haukiputaalla. Ensin lenkki. Sitten hallille - tällä kertaa päästiin jopa heti ensimmäisellä puhelinsoitolla ovesta sisään :)

Aloitettiin taas ruudulla. Nyt oli tokopuolella paremmin tilaa joten rakensin sinne reunaan ruudun. Taas tehtiin vain yks toisto, mikä oli ihan perfekto :) Nemi juoksi vauhilla ruutuun, näki ruutumaton, käänty mua päin, sanoin sille seisomiskäskyn ja se seisahtu. No okei, sitten se rupesi haukkumaan, mutta hiljeni kun sihautin sille (sanoin siis ssshhhhh). Kun pääsin lähemmäksi koiraa niin kehuin ja vapautin sen ja sitten pelattiin ihan tolokuttoman paljon siilellä.

Nemi tähyilee jo kohti uusia reenileikkejä
Sitten (kun olin keränny ruudun pois) toisella puolen tekemässä vähän mummoagia. Siellä oli numerot, joten ei tarvinnut ees kauhiasti ite soveltaa. Totesinpa sitten, että putki vetää puoleensa ja jarruttaakin varmaan pitäs (renkaalta meni suoraan eessä oottavaan putkeen). Muutoin rallaskin tosi hyvin :) Tein numeroiden mukaan rataa jonnekin vähän yli kymmeneen esteeseen asti, sen enempää en ollut rataan tutustunut joten tehtiin sitten jotain soveltavia loppuja rataseen. 

Agirallailujen jälkeen käytiin hieman käytiin vähän jumppailemassa pikkunurkassa (erillishuone). Tehtiin pallojutskaa, kavaletteja (tai mitä ne olikaan) joissa Nemi oli nyt ihan suvereeni. Lisäksi naksuttelin Nemin laatikkoon (lappalaishaaste, oli heleppo). 

Sitten tehtiin vielä hieman pertsareeniä mutta askeleen otto ei ny ihan hirmu hyvin menny. 

Välihuomautuksena kerrottakoon, että harjasin Nemiä pari päivää sitten, oon vissiin unhottanut tehdä siitä blogimerkinnän.

Reenimisen jälkeen lähettiin lenkille. Pidemmälle kuin lämppälenkki oli. Nemi oli ihan tohkeissaan kun hahmoteltiin uusia reittejä tuossa Haukiputaan osiossa. Nemi olisi halunnut vaikka minne - sen mielestä on ilmeisesti siistiä, että reenit ovat muualla kuin Martsasa; niin paljon kaikenlaista tutkittavaa ja uusia mahdollisuuksia... :)

Ei kommentteja: