keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Vko 50, omatoimireenit

No niin. Vihdoinkin. Sain aikaiseksi käydä omatoimireenimässä Activen uudella hallilla Haukiputaalla. Mutta kylläpä meinasi kasvaa melkoinen sarvi otsaan kun en meinannut päästä hallin ovesta sisään. Se siis toimii niin, että vapaavuorolaiset (=hallimaksun maksaneet) soittavat oven takana ollessaan tiettyyn numeroon (tietystä numerosta) ja oven pitäisi aueta. Soitin, hälytti ja tuli puhelimen näytölle teksti 'varattu' tms sen merkiksi että puhelu olisi ikään kuin loppunut. Ovi ei sanonut mitään, aiemmalla hallilla on kuulunut semmonen pieni napsahdus, josta on tietänyt oven avautuneen. Että on hyvä vaan ja painaa kahvaa ja marssii sisälle. No, ei hätä mitään, soitetaanpa uudestaan. Viidennentoista soiton jälkeen laittelin parille kaverille tekstaria (jotka tiedän hallilla käyneen. Toinen vastasi, että sillä on ollut kanssa oven kanssa ongelmia mutta on aina lopulta saanut sen auki ja toinen vastasi että sillä se on toiminut moitteetta, mutta yhdellä sen kaverilla on kans ongelmia). Eli ei muuta kuin uusia yrityksiä putkeen. Ei toiminut. Pistin Faceenkin jo viestiä kun ärsytti (siitä en toki hyötynyt mitään, myöhemmin kommenttiini oli kommentoitu kuinka helposti ovi aukee jne). Aloin jo miettimään kiukuspäissäni kotiin ajoa, mutta laitoin vielä koutseille viestiä, että missähän mättää. Sitten yritin vielä kerran uudestan, ja tadaa, ovesta kuului surahdus (tai mikälie) ja ovi aukesi. Hahaa! 

Ensin tein isommalle puolen toiseen laitaan ruudun. Sitten vein Nemin hallin päätyyn, vein ruutumaton ruutuun, palasin koiran luo ja lähetin sen ruutuun. Ja sinne se meni - matka ainakin näytti pitkältä mutta en mittonut. Koira kävi täppäämässä ruutumattoa, mutta mun sei-käsky tuli viiveellä (kuinkas muutenkaan), mutta koira totteli eli seistä napotti ruudussa. Kävelin sen luo, kehuin, vapautin ja sitten leikittiin ihan pölijänä siilellä pitkin hallia. Keräsin ruututamineet pois koska tuo meni niin hyvin niin en halunnut säätää (=jättää huonompaa harjotusta viimiseksi). 

Pikkukomerossa käytiin tekemässä jumppapalloreenejä. Eli sunnuntaina tehtyjä dobojuttuja. 

Peilin edessä tehtiin pertsakotiläksyä. Askeleen kanssa haparointia eli enemmän tehtiin sitä perusreeniä. 

Lisäksi tehtiin isommalla kentällä pientä mummoaksarataa. Rimat alas siis. Nemi oli ihan onnesta soikeena ja mun hatusta vetämäni ratapätkä oli meille oikeen sopiva rallatus. 

Ja sitten otin näitä kuvia, eli kutsuna hyppyä (namikippoa kohti), poispäin menoa, luoksetuloa ja ihan vaan onnellisen vastareenineen koiran posetusräpsytystä. 

Reenimisen jälkeen käytiin pitkällä lenkillä. Ihan pirhanan liukasta oli. Yritin eksyttää itseni Haukiputaalle. Mutta päädyin kuitenkin takaisin autolle. Reenin jälkeen ajoin sinne salille... 










Ei kommentteja: