torstai 24. joulukuuta 2015

Vko 51, ohjattu toko

Viime viikolla oli vuoden viimiset ohjatut tokot. Kivat reenit, saatiin onnistumisia aikaan.

Suoritin eläinkokeita koko reenejä edeltävän viikon, tätä apuvälinettä hyödyntäen:

 Nemi ei saanut yhtään ateriaansa koko viikon aikana jos se ei nostanut kapulaa maasta ja tuonut sitä mulle (viekkuun). Halusin testata, että onko sillä merkitystä, että kuinka paljon olen vaatinut Nemiltä noutojuttuja - siis merkitystä siihen miten se suoriutuu mun ja Jennin Nemillä teettämästä noutoharkasta. Ja olihan sillä, selvä positiivinen vaikutus. Edelleen koira vänkyröi, mutta selvisimme harjoituksista (2 kpl) huomattavasti nopeammin ja suuremmalla menestyksellä kuin kahdella edellisellä kerralla. Toksureenit aloitettiin Nemin kanssa siis tuolla jutulla. Kaikki saivat harkata jotain mitä halusivat - me ei ;) No eivaiskaan, tuota se minäkin olisin halunnut tehdä. Ja Nemiltä ei kysytty :)

Lisäksi tehtiin luoksarin pysäytyksiä. Heitin Nemiä namimunalla ja sanoin seis. Heitossa olin tietty huono, ja ensn ajoituksessakin. Nemi toimi ihan hyvin. Sitten käytiin tekemässä jumppajuttuja pikkunurkassa eli niitä kavalettijuttuja - näitä on tehty viime aikoina joten se sujui ihan ok:sti. Omatoimisesti tein jumppanurkassa myös tasapainolautaa, jossa Nemi ei halunnut olla pitkään. 

Itseksemme tehtiin jotain pieniä viekku/seuruureenejä, istu-maahan-seiso erotteluja (ei aina niin hyvin). Lopuksi tehtiin vielä kiertämistä. Sitä olisi pitänyt tehdä pitkältä matkalta, mutta koska naapureita häiritsi meidän namilautaset (ja meitä naapureiden) niin matkan roimaa lisäystä ei voinut toteuttaa. Kiertäminen sujui hyvin. Mitä nyt allekirjoittanut on hukannut jonnekin sen pienemmän namialusen (pilttipurkin kansi, joka ei ollut pilttipurkin kansi). 




Ei kommentteja: