sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Vko 49, Liminkatreeni 4/5

Käytiin taas Limingassa jumppakursseilemassa. Ensin lenkki, sitten "hui kauhia ku täällä on liukasta miten saan töpötettyä autolta koiran, dobojättiläisen ja Nemin kanssa hallille", sitten reenit, sitten tavaroiden kanssa takaisin autolle, sitten Nemin kanssa pidempi lenkki. Ainakin itsenäisyyspäiväsunnuntaisin Limingan raitit ovat hyvin hyvin hiljaiset - no passas meille. Onneksi pyöräteillä oli helpompi liikkua kuin siinä hallinpihaparkkisalueella. 

Reenittiin kiertämistä (ei hyvä, Nemi huusi liikaa - pelkäsin että teki hallaa tokokierrolle). Tässä kohdin naapuritolpalla reeninyt flätti intaantui niin paljon, että lähti moikkaamaan Nemiä. Ystävällisesti (kuulemma). Mutta eipä Nemi sitä tiennyt, kun sillä on huonoja kokemuksia mustista noutajista. Siinä menikin sitten seuraavat noin 10 minuuttia Nemiä rauhotellessa. Ei muututtu toimintakyvyttömiksi kuitenkaan ja saatiin ihan hyviä harjotuksia loppuajalla tehtyä. Kuten hubien kanssa jotain rataa. Hubin ja kiertotörpön kanssa yhteiskasikiertelyä - semmosella aksa-asennekäskytyksellä meni ihan kivasti. Ja äänekkäästi. 

Sitten tehtiin dobolla niitä nousu-istumisia ja matalammalla dobolla semmosta, että koiran takajalat oli maassa ja etujalat nousi ekaks dobolle ja sitten koira pisti vähän kuin maate dobon päälle. Oli kuulemma hyvä jokulihasreeni. 

Lisäksi reenattiin lisää puolipalloilla. Otin tämmösen kännyräpsynkin
Kädet tärisi ihan liikaa, joten en tän parempaa kuvaa saanut aikaan. Mutta näkee siitä olennaisen kuitenkin :)
eli sain kuin sainkin Nemin tällä kertaa hoksaamaan, että molempia pallura-alustoja kuuluu käyttää. Ensin se seistä napotti monta kertaa molemmat etutassut yhdellä palluralla. Saatiin nuo lainaan joten meillä on viikko aikaa reeniä lisää tuommosta (ja ehkä ottaa parempia kuviakin).

Ei kommentteja: