lauantai 17. lokakuuta 2015

Vko 42 - ohjatut tokot

Pitkästä aikaa (?) ohjatuissa toksuissa. Tai kun Jenni kysyi, että "olitteko te viimeksi" niin olin ihan, että "täh - kait me nyt oltiin". Mutta eipä oltukaan kun viime reenit olivat olleet sillon kun me oltiin Lahdessa ... Hups. (eikä kukkaan ostanu mun reenejä niin olin autuaasti unohtanut niiden olemassaolon)

En voi ilmeisesti sille mitään, että en pysty tuossa ryhmässä reenimään rennosti. Jotenka en tehnyt niin paljoa asioita kuin ehkä yleensä tokoreeneissä. Muttei me nyt ihan toimettomia silti oltu. Tehtiin esim yks metallikapulan pito - maasta se ei noussut joten tarjosin sen Nemille ja otti se sen onneksi suuhun vaikka superällö olikin. Lisäksi tehtiin yks nouto, lyhyeltä matkalta. Nemi haukku ihan hulluna ja kun en luovuttanut / helpottanut niin toi lopulta kapulan mulle. Selkeesti tarvitaan lisää noutoreeniä - johan kapulat ovat olleet turhan pitkään käyttämättöminä kun on jauhettu muita juttuja. Lisäksi naksuttelin Nemille yhden törpön kosketusta tassulla, tehtiin hieman kaukoja ja hieman seuruuta.

Tehtiin myös ruutua. Sitäkään en tehnyt pitkältä matkalta. Ei taidettu tehdä kuin yks toisto, mutta ihan hyvin N hakeutu ruutumatolle. Pitäs saksia se alunen pienemmäksi jo...
Lisäksi tehtiin kiertoreeniä. Pilttipurkki (ts sen kansi) on vielä ostamatta. Mutta itse reeni meni tosi hyvin <3

Ohjatusti harkattiin liikkeestä istumista. Kun tein sitä itekseni ennen kuin Jenni ehti meidän luo niin Nemi kyllä ruhtinaallisesti arpoi minkä asennon millonkin. Vain tosi vahvalla avulla teki istumisen. Sitten kun oli meidän vuoro tehdä valvojan katseen alla niin sittenkään ei oikeen homma pelittänyt. Jenniltä saatiin hyvempi avustus vinkki jolla Nemin istuminen oli tosi säpäkkä. Nyt sitten reenin sillä tavoin jonku aikaa ja toivottavasti joskus pystyn poistamaan vahvisteavun...

Lopuksi otettiin vielä hyppyä niin että kumpikaan meistä (minä ja koira) ei oltu suoralla linjalla hypyn kanssa. Hypyn taakse vein namin parilla ekalla kerralla ja kuljin siis hypyn kautta. Nemi oli ihan loistava :) Teki ton myös ilman sitä odottavaa palkkaa :)

Ei kommentteja: