torstai 1. lokakuuta 2015

Vko 40, ohjattu toko

Eilen oli ohjatut tokot Martsasa. Taisi olla kaikki ryhmään kuuluvat paikalla - tai ainakin meitä oli siellä kuus. Aika paljon energiaa meni Nemin rauhottelemiseen, se kun ottaa pulttia eräästä ryhmässä olevasta koirasta. Onneksi saatiin kuitenkin jotain tehtyäkin. 

Aloitettiin paikallaololla. Kaikki teki istumisen. Piti piiloilla. Piiloilin. Jenni häiriköi - yritti lähettää Nemin putkeen, Nemi ei (ihme kyllä) lähtenyt. Kävin palkkaamassa :) Kesti takana kääntymisen (kun palasin koiran luo pois piilosta).

Jennin valvovan silmän alla tehtiin hyppyä. Sekä avo että umpihypyllä. Pareittain. Muuten meni todella hyvin - mutta jossain vaiheessa Nemi otti häiriöt siitä eräästä koirasta. Jenni jopa kehui yhtä meidän perusasentoa (oho!). 

Toinen mitä tehtiin valvotusti oli kierto. Nemi näytti ensin räyköttävän kierron. Jenni ehotti kahen namintehtävää. Siis namilautanen törpön taakse ja toinen sitten kolmisen metriä lähetyspaikasta sivuun. Eli syötyään namin törpön takana koira sai juosta seuraavalle namialustalle. Ja se tehtiin kahesti (?) ja Nemi oli hiljaa!!! 

Itekseni tein ufoa, ruutualustaa, noutokapulan ottoa ja sivulle tuontia, sivuaskeleita, peruutusta, istu-maahan-seiso vaihteluita. Ainaskii...

Ei kommentteja: