maanantai 26. lokakuuta 2015

Kehveli

Eilen oli Nemin viikkoharjauksen vuoro, en kyllä mitään monen tunnin operaatiota jaksanut tehdä. Pientä takkujen selvittelyä kuitenkin tehtiin.

Nemi sai aamupala ohjelmistoonsa taas noutokapulan. Tämä juttu ei ollut tässä. Ei ollut aikaa tehdä mitään ihmejuttuja. Maasta koira ei suostunut kapulaa ottamaan - tarjosi kovasti perusasentoa yms (ilman kapulaa). Tein sitten sen reenin mitä on joskus tehty kun on kuljetusta harjoteltu eli käskin koiran istumaan pikkasen keittiön oviaukkoa kaummeksi ja annoin sille kapulan suuhun. Sitten menin itse keittiöön ja käskin koiran kuljettaa kapulan mun luo/sivulle. Sen se teki mutisematta ja moitteetta. Pitänee iltaruuan yhteydessä (kun on aikaa vaatia ja säätää) tehdä sitä kapulan lattialta nostoa (sisällä kotona kapulaa ei viitti heittää) yhdistettynä luovutukseen. Nytkin kun ensin yritin sitä niin Nemi kävi kyllä tökkimässä kuonollaan kapulaa mutta ei ollut aiettakaan ottaa sitä suuhunsa (naksuttelureeneissä mitä on pari kertaa tehty viime viikolla oon kuitenkin vaatinut että se ottaa sen kapulan suuhunsa eikä vain härpi sitä. eli tuolla tavalla ei ole aikoihin saanut mitään palkkiontynkää).


edit 18.49

Nousihan se kapula. Mutta ei se helppoa tuntunut olevan. Taas tarjottiin perusasentoja. Kaikenlaisia sijaistoimintoja ja ties mitä säätämistä. Sitten vihanen haukahdus, kapulan nosto lattialta ja about metrin kuljetus mun sivulle. Siitä kehut, kapula pois koiralta ja syömään päästö.

Taistelu jatkuu seuraavan ruokailun yhteydessä ;)

Ei kommentteja: