maanantai 5. toukokuuta 2014

Vko 19, toko (vielä onnettomampi palkkaamattomuus räpeltäjä)

Meil oli tänään tokoreenit. Yks ton tokokurssin kolmesta kerrasta kun tehään palkkaamattomuusharkka. Porukka jaettiin kahtia, molemmissa sakeissa oli kolme tyyppi. Yks oli koiran kanssa kehässä, yks liikkuroi ja yks tuomaroi (eli selitti jotain diipadaapaa ja antoi rakentavaa palautetta ja loistavia numeroita ;)). 

Nemille liikkeiksi tempasin lennosta jäävistä maahanmenon, alon luoksarin (en luota että osais pysätä) ja avon kaket. 

Liike järkkä oli tuo aiemmin kerrottu. 

Koira lähti huonosti seuraamaan, haukahti ja harhautu jonnekin, josta kalastelin sen mukaan. Maihinmenossa hidastin hieman ja varmaan katsoin alaskin tai tein jonkun muun selvän avun. Meni maihin. Kesti käymisen edessä ja takana ja mikä hienoa niin ei ennakoinut loppuasentoa mutta nousi ylös kun käskin. 

Luoksarissa pysyi paikallaan kun marssin tarvittavan etäisyyden päähän, lähti vauhdilla tulemaan kohti, haukahti pari kertaa ja pysähtyi seisomaan noin metrin päähän minusta katsoen mua epävarmasti ja tuli sivulle vasta kun käskin. Eli... koira ois ollu tekemässä avon luoksaria. Onko tehty liian vähän läpijuoksuja? Koira ei vielä erota / tiedä,. että "tänne" käskyllä tullaan sivulle asti ja "tule" käskyllä pitää oottaa pysäysmerkkiä. 

Kaukoissa muistin sanoa koiralle "kake" kun jätin koiran ja se toimi :) Tai mitä nyt ensimmäiseen istumiseen tarvi toisen käskyn. Käskyt sopivan sotilaallisia (jonku mielestä varmaan liian tujakoita). Ei ennakoinut loppuasentoa - joten aikasta hyvin itseasiassa meni tää jutska :)

Mutta ne välisiirtymiset oli onnettomia - ja Nemi otti häiriötä vaikka mistä eli ei ollut tarpeeks keskittynyt (vasta kakeissa oli rantaplanmaisen "jahas tämä selvä" -tyylinen). Häiriötä siis aiheutti verhon toisella puolen toisen kolmikon äänet ja varmaan myös liikkurin ja "tuomarin" olemus. Niin ja ne ison puolen agiesteet. 

Palautteessa ei tullut positiivista palautetta. Yleissaarna siis koko ryhmälle. Ei me nyt minusta äärisurkeita oltu (mun kuppi onkin enemmän täys kuin tyhjä), mutta toki parannettavaa on kosolti. Esimerkiksi, mun pää heiluu kuulemma liikaa. Katson liikaa liikkuria (en tiedä miten sen saisi muutettua kun sitä muutenkin on niin jännityksen vallassa kokeessa että miten sitä jaksaisi tuollaistakin aatella). Tein myös hermostunutta höpötystä vaikka piti olla kokeenomainen, ei sillon saa höpöttää! No okei tota tein vain ekan liikkeen alussa. Siihen miten kuljetan koiran liikkeiden välissä pitäisi keksiä joku juttu jossa koira ois kontrollissa (ei kuulemma saa seurauttaa, ainakaan seuraa käskyllä). Myös koiran virettä pitää pitää yllä - Nemin kanssa se on taiturointia kun kuppi heilahtaa niin helposti yli. Mitähän muuta? Ai niin, pitää keskittyä koiraan eikä liikkurin tai tuomarin tarinoihin. 
Nemi kesti kyllä sen ihan hyvin, että superpalkka tuli vasta kolmen liikkeen jälkeen. Mulla oli taskussa rasiassa löllisruokaa sille. 

Lisäksi reenattiin väärän puolen sivulle tulemista. Nää on niin näitä. En tajua millään miten Jenni muljauttelee sitä rannettaan ja mihin sormikoloon se tunkee ne namit ;) Musta Nemi tuli ihan yllättävänkin hyvin siihen sivulle, mutta Jennin mielestä meidän tekniikka oli väärä. No, sitä pitäs nyt kumminkin harkata ... (oh my)

Pihalla käytiin hiekalla tekemässä paikallaolot. Ensin istuminen - ei ongelmaa ja sitten makuu evl-käskytettynä. Nemi ei ollu kuulolla kun sanoin käskyn joten ei menny maihin vaan tarvi toisen käskyn. Pysyi maassa, piiloilin, pysyi maassa vaikka toisille sanottiin lupaa nousta sivulle jokusen kerran ennen meidän vuoroa. 

Sitten tunti loppukin. Kävin hallissa viel ottamassa pujottelun toisel puolen ja leikittämässä Nemiä hieman vinkusiilen kanssa :)

Ei kommentteja: