torstai 8. toukokuuta 2014

Seitsemän

Testasin eilen Brooksit. Olin jo aikaa sitten ajatellut, että sitten kun vihdoinkin saan kengän korottamosta niin en suoraan lähde juoksemaan ne jalassa. Että tuntumaa pitää hakea ensin ihan vaan kävelemällä. Jos ne vaikka hiertää jalat rakoille tai jotain. Päivällä poikkesin sitten töistä lähikaupassa uudet lenkkarit jalassa: vasen tuntui tosi hyvältä, keveältä ja kivalta - mutta se oikea sitten, painoi sieltä ja täältä ja hiersi ja ... kaikenlaisia negatiivisia tuntemuksia yritin hätistellä mielestäni. 

Töitten jälkeen käytin ensin Nemin lenkillä (toin sen sisälle, vaihdoin vaatteet jne) ja lähdin sitten testijuoksemaan vakioksi muodostuneen lenkin: maaseutu+jaaris josta tulee siis yhteensä matkaa 5 km. Tällä kertaa testissä oli myös mukana joululahjaksi saamani mp3 -soitin. Yritin laskeskella, että monenko biisin lenkki tuo oli (en katsonut kelloa kun lähdin/palasin), mutta kuudennen-seitsemännen biisin paikkeilla sekosin laskuissani/lakkasin laskemasta. 

Keli oli... muutama aste plussaa. Niin että oli vilu kun lähdin ja mietin onko vaatetta tarpeeksi, mutta hieman ennen puolta väliä oli jo kuuma, kun aurinkokin sattui paistamaan. Jossain välissä satoi muutama lumipisara, niin kuin viime päivinä on kummasti satanu silloin tällöin. Poppislaite tai lähinnä joidenkin biisien tahditus meinasi alussa vaikuttaa juoksurytmin löytämiseen. Kohtuu hyvä lenkki se kaiken kaikkinensa kuitenkin oli.

Ai niin, ne kengät. Tuntuivat juostessa normaaleilta. Ei superhyviltä mutta toisaalta oikeanjalan tossu ei hiertänyt/painanut tms kuten päivätestissä.  

Ei kommentteja: