maanantai 19. toukokuuta 2014

Onks pakko jos ei tahdo

Mun jalat on hankalat. Hankaluutta ei aiheuta pelkästään kenkäshowt eikä se että jos ei käytä korotinta niin selkä/lonkka kipeytyy (kipeytyy joskus vaikka käyttääkin). Eikä sekään että jalkapöytä & nilkka -alue on kovilla tämän tästä (epätasaisella alueella liikkuminen jne). 

Lisäksi jalkoihin, varsinkin siihen oikeaan, tulee kaikenlaisia epämääräisiä iho jne oireiluja joko sen takia, että pidän liikaa samankaltaisia kenkiä (pääsääntöisesti lenkkarityyppisiä) joilla liikun paljon (esim Budapestin kaupunkikävelyillä sain varpaisiini aikaan vesirakkoja). Tai sitten se, että askellukseni ei ole täydellistä, sellaista mitä terveellisesti ajateltuna pitäisi olla, niin jalkani kehittävät itseensä känsiä, rakkoja jne. Rakot tulevat ja menevät, känsistä ei tunnu pääsevän millään eroon (se kuinka paljon ne hankaloittavat elämää vaihtelee). 

Mutta nyt. Siis jo jokin aika sitten. Oikeaan jalkaan on ilmaantunut joku patti. Olisi yksinkertaista jos sekin olisi jokin sellainen, jonka päälle voisin lyödä jonkun erikoislaastarin ja odottaa, että se patti häipyy. Mutta enpä tiedä mikä se on tai millä laastarilla sen taikoisi pois. Jos olen tarpeeksi (en tiedä mikä määre se on) jalkojen päällä niin patti kipeytyy ts siihen alkaa sattumaan kun liikun. Nyt mä siis h a r k i t s e n että menisin näyttämään sitä jollekin lekurille. En mä ny vielä oo soittanut ja yrittänyt varata aikaa, just nyt siihen ei satu, joten ei ole kiirus soitellakaan minnekään ;)

Lisäksi lisäjännitystä elämään tuo oikeen jalan keskimmäisen varpaan kynsi, joka on ollut puoliks revennyt jo ... varmaan viikkoja. Ei ihan tyvestä asti, vaan jostain keskivaiheilta. Aina välillä kun tökkään jalan johonkin ja sattuu hieman niin säikähdän, että joko se nyt repes lisää/irtosi. Luulenpa, että sattuu aika kerpeleesti sitten kun tilanne etenee tuosta jonnekin (väistämättä se on joskus edessä). 

Ei kommentteja: