torstai 15. toukokuuta 2014

Kahdeksan

Töitten jälkeen juosten koirahoitolaan (samoilla mutkilla kuin viimeksikin) eli 5,2 km. (kävellen kotiin eli semmoset kolme kilsaa se taitaa olla)

Keli aurinkoinen, asteita noin kymmenen. Vaatetuksena puolishortsit ja (urheilu)t-paita. Hyvin tarkeni. Kotimatkalla kävellessä (kun Nemi oli jo matkassamme) meinasi hieman olla vilu välillä. 

Enimmäkseen juoksu tuntui ihan hyvältä. Jossain välissä pisti vähän mahaan, mutta se meni onneksi ohi. Lopussa koitin ottaa loppukiriä, minkä aloitin liian aikasten, kun hyydyin sitten kuitenkin ;) Ilman tuota loppuspurttia tuntui lenkkeily siltä, että ehkä tälle kesäkautta jossain välissä voisi kokeilla juosta yli vitosenkin matkaa? Toisaalta taas tuo vitska on ihan hyvä matka, ei liian lyhyt ja kumminkin semmonen jonka jaksaa juosta ja jonka voi ääneen sanua juosseensa eikä nolota liikaa mikkään lälläröinti.

edit. 16.05.2014:
Nilkka on tohjona/muussina, siis oikeejalka. Ja selkään sattuu hitusen. Liekkö oli liian pitkä lenkki? Siis juoksu + kävely. Tai sitten tuulee jostain muusta syystä... 

Ei kommentteja: