keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Joka leikkiin ryhtyy se leikin kertokoon

Olenko tehnyt jotain pattiasialle? En. Se vaivaa vaihtelevasti, viime aikoina vähemmän kuin taannoin. Tai jos se jotain yrittääkin vaivata ja piipittää niin se ei saa ääntänsä kuuluville, koska varpaisiin sattuu niin lujaa. Niihin oikeen jalan keskimmäisiin kummallisiin koukerovarpaisiin. En tiedä onko ne yhtäkkiä ruvennut hinkkaamaan kenkään jostain syystä z vai johtuuko tämä nyt siitä revenneestä kynnestä. Joka sitten nyt on alkanut etenemään vaivaantumisasteellaan. Sattumista ilmenee siis kun olen kengät jalassa. Toisinaan siis käveleminen on yhtä tuskaa. Ilmeisesti kuitenkin jalka ts varpaat jotenkin asettuvat jossain välissä sinne kenkuleihin koska - Luojan kiitos- elämä ei ole pelkkää tuskaa silloin olen kengät jalassa / liikun. 

Ostin tälle iltapäivää ohjatut-aksareenit, niistä kerron joskus jotain. Eilen käytiin normitiistaitapaan toksuttamassa. Huomenna on vapaapäivä kun on Helatorstai, Haukkiksella on toksukoe jota aattelin mennä kattomaan Nemin ja kameran kanssa :)

ps. lenkeillä on reenitty paljon viime aikoina oikeen puolen seuraamista, normi seuraamista ja peruuttamista (seuruu peruuttamista siis). 

Ei kommentteja: