tiistai 20. toukokuuta 2014

Puhelinkammo

[Joskus oon joo miettinyt, että siirtäisinkö nää jalkajorinat tästä koirablogista jonnekin muualle. Mutta toteutus... en tiedä mikä jako olisi fiksua. Ja koska jalkajutut koskettavat välillä melkoläisesti myös koiraharrasteita niin, näillä mennään edelleen. Ja omapahan on blogini... älkää lukeko jos ja kun ei varmastikaan kiinnosta]

Niin mun tuuria kuin vain olla ja voi. En sitten tämän pidempään vatvonut sitä, että soittaakko vai eikö soittaa sinne terveyskeskukseen sen jalassa olevan kipeähkön patin takia. 
Muita jalka-asioita joiden takia voisin käydä lääkärissä ovat:
- lääkärintodistus para-agikisoja varten (ne syyskuussa olevat para-agin sm-kisat Turun seudulla)
- jokin lappunen jolla saisin jotain etuisuuksia Kenkätohtorilta (toivottavasti korotuksia, luultavasti yhdet tai kahdet kengät suoraan Kenkätohtorin valikoimista)

Mutta näiden yllämainittujen asioiden takia en ole saanut otettua yhteyttä lekurilaan. Mutta koska tuo patti alkaa oikeasti haittaamaan elämää ja koska en osaa itse päätellä a)mikä se on b)miten saan sen häipymään, niin pakko kait sitä on jollekin asiantuntijalle näyttää (eri asia viisastunko siitä käynnistä a)yhtään b)kuinka paljon).

Joo, asiaa. Tänäaamuna katsoin verkosta mikä on tämän alueen se numero johon kuuluu soittaa varatakseen ajan. Soitin -> kuuntelin varausmusiikkia * x aikaa. Soitin uudestaan -> kuuntelin varausmusiikkia hieman pidempään. Soitin -> kuuntelin varausmusiikkia vielä pidempään. Soitin -> kuuntelin varausmusiikkia kotvan aikaa ja lopulta kyllästyin ja painoin ykköstä eli jätin soittopyynnön. Ja dadaa! Ne jopa soittivat takaisin. Mutta. Vain kertoakseen, että tänään ko tk:ssa ei ole paikalla sellaisia tyyppejä, jotka voisivat varauksia tehdä. Tai jotain muuta todella sekavaa. Että "ole hyvä ja soita huomenna uudestaan" ... Voe hyvänen aika. Puhelinkammoinen otti ja soitti ja soitti ja soitti, ja sai kuulla ettei siitä puhelinrumbasta ollut mitään hyötyä, vaikka sain jonkun tyypin lopulta kiinnikin. Että soitit sitten vääränä päivänä, nou kan duu. ARgh!

Ps. Se mun revennyt varpaankynsi, katsoin sitä tänäaamuna, ei se ole siis revennyt sieltä kohtaa yhtään mistä leikataan kynttä. Vaan siellä varpaan/kynnen keskivaiheella on sellainen kummallinen "palkeenkieli". Eli se töröttää kynnestä ihmeellisesti. En uskalla tehdä sille mitään, kun pelkään tekeväni väärin ja että sitten sattuu ja lujaa ja miten se siitä sitten fiksuiten paranisi jne. Eli odotan vaan, että jotain vain joskus tapahtuu ja sitten mietitään mitä siitä seuraa. 

Ei kommentteja: