keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Viisaus ei asu meissä

Joo, en viisastunut. 

Tippaakaan.

Lääkäriaikoja olisi ollut saatavissa sille ajelle kun ollaan reissussa; ei käy. Ja sen jälkeiselle ajalle ei oteta vielä varauksia vastaan. Pattia voin käydä näyttämässä terkkarille, jolle on joku jonotusaika ja ei oteta ajanvarauksia. 

Eli käytännössä, kengät maksan jatkossakin itse (jos en saa syksymmällä aikaiseksi soitella tonne uudestaan) ja jos haluan osallistua para-agikisoihin niin pitää keksiä jotain muuta josta saan sen todistuksen. En oikein jaksa uskoa, että loppukesästä saisin kovinkaan nopeesti sitä teekooaikaa. 

Mutta että onpahan soitettu ja kysytty. Että siitä nyt ei ainakaan voi moittia (itseään, muuta kuin että mitäs et soittanut aiemmin. Oisit ehkä voinut saada epämuodikkaat pelletossut ja para-agiin tarvittavan lupalapun. The Pattiahan ei aiemmin ollut).

edit. Mutta. Siis. M ä ä s o i t i n !!! Ja minuksi jopa melko nopeesti rupesin hoitamaan tuota patti-asiaa, kun aattelin että samalla hoituisi näppärästi pari muutakin asiaa / syytä soittaa teekoohon. Mutta mitään en siitäkään soittokärsimyksestä hyötynyt.


edit 2. Sillon viimeksi kun olen soittanut tuonne (jos ei sitä eilistä lasketa) varatakseni ajan lääkärille. Eikun joo, sillon en soittanut, vaan kävin paikanpäällä jonottamassa sitä aikaa jostain luukulta. No enivei. Niin sillonKAAN mulle ei annettu lekuriaikaa vaan passitettiin fysioterapeutille, joka muuten nauro mun jaloille "älä ny loukkaannu, mutta...". En loukkaantunut (mutten unohdakkaan). No, asia sillon eteni - tai sain ne pari lähetettä Kenkätohtorille (kun Pellet, McLarenit ja ne yhet mittatilauskävelykengät muuttivat meille. Kaksia ekoja kenkuleita oon pitänyt paljon, mittatilauskengät olivat turhat (hinkkaa ja hiertää)). Mutta sittemmin se fyssari ei tosiaan enää voi hoitaa tätä asiaa (koska Kiiminki liittyi Ouluun ja käytännöt muuttuivat; itseasiassa muutos tapahtui jo ennen kuntien yhteenliittymistä mutta syynä toimintatapojen muuttumiseen ilmeisesti oli kyseinen kuntaliitos).

edit 3. Pitänee opetella olemaan välittämättä siitä patista. (tai mennä jonottamaan terkkariaika teekoosta ja toivoa että siitä olisi jotain hyötyä), jos sattuu niin sattuu. Elämä on. Tartteeko sitä nyt niin kaikkia mysteeripatteja ymmärtää ja tietää, että mitä ne ovat?!?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Työterveyteen? Vai vieläkö oot siellä lipastolla. t. Niina