torstai 6. maaliskuuta 2014

Tarmon päivä, toinen Abc-juoksu



Aamulla kun olin Eetun heittänyt töihin niin ajeltiin Tupoksen Abc:lle. Käytin ensin Nemin lenkillä, jotta se oli tehnyt tarpeensa (ja verrytellyt) ennen juoksuosuutta. Ja sitten vaan kipitettiin. Meidän suoritusaika on ihan nolo (agikouluttajamme Mikko on juossut tuon saman reitin huomattavasti nopeammin), eli 1.20.81 (ykkönen ei oo tunti ku minuutti, sentäs niin :D ). Tupoksessa oli sulamaa joten oli helpompi juosta kuin Kiimingissä eilen. Nemi hankaloitti suoritustamme tempomalla millon minnekin, koitin eka että se ois juossut mun edessä, mutta se tahto välillä sivulle. Plus se koitti möykätä ja sitä piti komentaa. Ja kiertää pari tylsästi parkkeerannutta autoa ja ovien luona kummastuneita ihmisiä.


Tupoksesta ajoin Kempeleeseen ottamaan valokuvia.










Ja Kempeleestä Martinniemeen treenaamaan. Ensin tehtiin pitkä seuraamiskuvio, kun eilen tuli noottia Jenniltä siitä että teen liian lyhyitä seuruu-harjoitteita yleensä. Tietenkään Nemi ei nyt huutanut, että oisin päässyt siihen puuttumaan. Käännökset ois saanut olla multa huolellisemmin suunniteltuja, mutta se seuruu, askeleet vasemmalle, liikkeelle lähdöt, temmonvaihteluineen sujui todella mallikkaasti! Siitä palkaksi riekuntaa karvapatukan kanssa:



Toisena harjoitteena sitten nouto. Hieman mietin, että miten tällä kertaa homma hoidettaisiin ja mitä tehtäisiin? Nosteluako taas vaiko pitoa? Päädyinkin tällaiseen hassutukseen, mikä toimi! <3

  1. käske koira viereesi paikalleen (asennosta viis, taisin jättää Nemin maihin)
  2. heitä kapula
  3. juokse kapulalle
  4. palaa kapulan kanssa koiran viereen
  5. kehu itseäsi
  6. vapauta koira
  7. käske koira sivullesi
  8. heitä kapula
  9. (odota, että kapula on pysähtynyt maahan ja)sano koiralle nouto käsky
  10. katso (epäillen) kun koira menee kapulalle ja tarttuu siihen
  11. pidätä hengitystäsi,
  12. kun koira tulee kapulan kanssa kohti niin lähde karkuun
  13. kehu koiraa,
  14. koira tiputtaa kapulan ja alkaa bilettämään vinkusiilen kanssa



Ei kommentteja: