keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

PJT15

Ouluhalli klo 17-19 (ja risat). 

Ohjelma lupaili eiliselle tällaista:

  • Keskivartalojumppa; lankku ja jalannostot
  • Painoliivi juoksu 3-4 * 20-30 m + 3-4 * 40 kiihdytys
  • juoksukoordinaatioita

Ensin hölkättiin kolme kiekkaa hallia ja musta tuntu etten mä jaksa... pysyä muiden matkassa. Sitten tehtiin selkä-, vatsa- ja kylkilihasliikkeitä. Sitten tehtiin yhtäaikaa kolme lankkua niin, että valmentaja otti aikaa. Kolkytsekkaa lankkua ja tauko (kertaa kolme). Enpä ollut ilmeiesti vielä palautunut edellisviikon reeneistä, koska tää olikin ihan tuskaa mulle. Ja vikat "roikuin" sinnillä ja vissiin väärällä tekniikalla koska sen jälkeen sattu selkään. 

Sitten testattiin painoliiviä ja alettiin juoksemaan sen kanssa kolmenkymmenen metrin matkaa (kiihytys ja sitten kevennys/rullaus) ja pikkutauko ja ilman liiviä juoksu(kiihdytys) takaisin. Enpä muista montako toistoa tehtiin, varmaan just joku tommonen neljä tms. 

Sitten reenittiin juoksukoordinaatioita - samoja mitä on tehty aiemminkin - kymmenen kipaletta noin 20 metrin matka. 

Sitten hölkättiin kolme kiekkaa hallia ympäri (sujui paremmin kuin aluksi). 

Ja lopuksi mentiin vielä sinne laitteeseen mihin tutustuttiin pari viikkoa sitten, jonka nimesin reisikiljotiiniksi ;) Sillä tehtiin kolme kiekkaa eli kolme harjotusta molemmille jaloille. 

Aika rankat reenit oli, mutta vielä (*kop kop kop*) en ole rikki. Tai mitä nyt vasemman jalan pohkeeseen sattuu hiukkasen. Pitäisi kait varata aika hierojalle... 

Ei kommentteja: