torstai 22. elokuuta 2013

Paluu altaaseen

Kesän aikana Nemiä on käytetty kerran Jäälin sorakuopalla uimassa (ei uinut vapaaehtoisesti) ja lisäksi se on kahlaillut innolla lukuisissa eri paikoissa. Veteenhän se on aina menossa suurella innolla, viimeksi kävi luonnonvesissä sunnuntaina Virpiniemessä, siellä oli aaltojakin joita Nemi "paimensi" innosta kiljuen. 

Eiliseksi olin varannut Nemille polskimisajan Vesipedosta. Hassu koira kun kiersi sellasella paimenravilla sitä allasta kun oltiin hieman Maissia aiemmin allasosastolla (Maissi uitti Nemiä kun ei se sinne vielä itsenäisesti mene) - siis semmosta jolkottelua teki mitä oon nähny lähinnä bortsujen, kelpieitten ja shelttien tekevän esim agireenien yhteydessä. En tiiä onko tämä hyvä vai huono vai ei mittään väliä juttu, mutta kiinnitinpä huomiota kumminki. 

Hyvät polskimiset saatiin aikaan ja koira oli illalla / iltapäivällä väsynyt, eli taisi olla melkoinen liikuntasuoritus. Tai sitten mä luulen vaan niin. Mutta kuntoiluharrastusta (tälläkin saralla) jatkellaan taas jonkun viikon kuluttua. Koitan käydä tuolla usiammasti kuin viime talvena tuli käytyä mutten kuitenkaan ihan joka viikko (jos nyt joka toinenkaan). 


Ei kommentteja: