maanantai 6. lokakuuta 2008

Syyserkkari



Sunnuntaina näytelmöitiin kymmenen rlk:n voimin Jyväskylässä (suomenlapinkoiria paikalla oli yli 200 ja lapinporokoiriakin yli 100), kaikki ruottinlapikkaat arvosteli Reino Korpela. Valioluokan narttuja paikalla oli kolme:

Nasta ERI1 PN1 ROP BIS3
Nemi ERI2 PN3
Merri ERI3 PN4

Muut tytöt:
Akka jun H
Ilona nuo EH1
Essi vet ERI1 PN2 ROP-VET BIS3-VET

ja poijjaat
Atte avo H
Norri val ERI1 PU1 VSP
Simo val ERI2 PU3
Sixten vet ERI1 PU2 VSP-VET

Leila & kump. esittelivät vielä kasvattajaryhmänkin eli Care Bears kennel BIS3-kasv.

Onnea kaikille!




Mua rupesi ahdistamaan lauantai-iltana syyskokouksessa kun useaan otteeseen puheenvuorossa olleet ihmiset (kuka millonkin ja ketään tiettyä nyt sormella osoittamatta) puhuivat kahdesta lappalaisrodusta tai molemmista lappalaisroduista yms. Teki mieli älähtää. Kunnes hoksasin, että eihän ne jättäneet ruotsinlapinkoiraa pois. Vaan joko slk:n tai lpk:n. Tuohan tietty oli vain kuulijan korvassa... kukanenkin voi itse päättää mikä se toinen lappalaisrotu on. Jos vain kahdesta puhutaan.

Silti, mun mielestä olisi korrektia mainita että yhdistyksessä on kolme rotua. Tottakait mä ymmärrän sen, että kun me nyt ollaan se selkeä vähemmistö niin tietysti se jää paitsioon. Mutta on se aika väheksyvää jos yhdistyksen virallisissa tilaisuuksissa puhutaan aivan kuin yhdistykseen kuuluisi vain kaksi rotua.

Ens vuoden hallituksen jäsenet valittiin, ja nyt ei ole sitten ketään rlk-ihmistä päättävissä elimissä. Tai, onneksi Meri sentään on jalostustoimikunnassa  - mutta hallituksessa ei ole ens vuoden alusta lähtien rlk-edustusta lainkaan.

Ei kommentteja: