keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Slalomia välistä vedellen


Nemin Active treeneissä oli vaikeat ajat. Harjoiteltiin välistävetoja. Nemi, ts minä tein, teki hieman toisin kuin muut. Yhden hypyn jälkeinen välistäveto toimi ihan kivasti. Mutta heti kun oli enemmän vauhtia niin oli hankalampaa. Näitä pitää päästä reenimään paljon, jotta Nemi oppii tulemaan mun luo (käsien tsäktsäktyksestä) ja minä opin liikkumaan oikialla lailla (peruutusta oikeaan suuntaan ja vaihdos etuperin menoksi oikeassa kohdassa).

Aluksi tehtiin sylkkäriä, ilman esteitä. Se meni hyvin. Nemi oli ihan intotohkeissaan (poron maksa oli super-herkkua).

Sitten tein itsekseni erillisiä keinua (meni paremmin kuin okk:n keinu) ja a:ta, joka meni tosi hyvin.

Sekä putki (j, kääntyvä) - pituus - pujottelu. Ekalla kerralla ohi pujosta kun palkka odotti (onneksi oli palkan kaitsija). Lopuilla kerroilla tosi vauhdikkaasti pujoon. Sain otettua molemmin puolin pujoa, leikattua takana jne. Ja juostua pujon vierellä.

Lopuksi vielä tehtiin hypyillä slalomia. Jossa taas unhoitin käyttää ekalla kerralla vastakkaista kättä niissä kohdissa missä ois pitänyt (ts missään). Eihän se Nemi nyt koiranpuoleisella kädellä noihin pomppuihin lähtenyt. Vikana oli vielä "vääränpään putki". Ja toinen houkutteluputki tosi lähellä hyppyä. Parin uusinnan jälkeen saatiin onneksi onnistuminen aikaiseksi.

Ei kommentteja: