keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää



Eli kun itse tekee jonkun radan halliin, niin silloin tällöin sitä rataa käytetään pohjana seuraavan ryhmän harjoituksissa. Näin kävi siis tällä kertaa Nemin ryhmälle. Onneksi pilkka ei sattunut pahasti omaan nilkkaan - eli hirveän vaikeaa ei ollut, vaikka juosta toki saatiin 

Esteet oli kuta kuinkin tähän tyyliin:


Miten Nemi sitten meni? Ensinnäkin se ampaisi heti toisena esteenä putkeen. Ennen kuin ehdin kissaa sanoa.. Ohjaaja hereille ja 2 hyppy rupesi kiinnostamaan ennen sitä putkea. Seuraavaksi tein järjettömän vartalokäännön seiskahypyn tienoilla, joten koira ei tod hakeutunut kepeille. Kun jätin nuo älyttömät ylilyönnit pois niin sen jälkeen kepeille meno oli sujuva ja sain leikattua takana pujottelun oikealle puolelle. Pujon jälkeinen putki meni hyvin, hieman vastakkaista kättä avuksi ja koira haki joka kerta oikean pään putkesta.

Hypyn kautta puomille. Ekalla kerralla oli liikaa vauhtia tai hurlumhei mieltä. Joten läpi tuli. Harmitti jälkeenpäin kun en älynnyt ärähtää sille tuosta. Tuon jälkeen otin puomin joko yksittäin tai vain hypyn kautta. Nyt pysähtyi, ensin vähän ylemmäs niin että etutassut olivat kontaktin yläpäässä ja sitten niin että koira oli kontaktilla mutta etutassut ei maassa. Eli vauhdissa ja häiriön alla puomi ei ole vielä valmis rataharkkailuun.

Jatko pujotteluun muuten hyvä, paitsi pari kertaa kääntyi puomille  (Nemi on riemuissaan kun vihdoinkin sen agirepertuaariin kuuluu taas kontaktiesteetkin). 13 ja 14 hypyt meni ihmeen hyvin, ts luulin että ennen 14 ois pitänyt tehdä jotain kommerverkkejä, mutta hyvin se mahtu senkin hyppimään eli ei hypännyt 13:sta liian kauas. Ekalla kerralla meni 15 ohi, mä varmaan ajattelin itse liikaa jo a:ta. A:n suoritti siististi!
Ja muutenkin rullaili aika näppärästi - kivaa oli!

Ei kommentteja: