keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Rämisevä keinu


Maanantai. Nemin agiliito.
Esteet jotenkin tähän tapaan:


Ensimmäisellä kerralla kroppani näytti jonnekin horiskoon (oli 2 takana alussa) joten Nemi ei tod bongannut putkea. Toisella kerralla jäin kakkosen vierelle ja kun herättelin koiraa ykkösen ja kakkosen välissä niin sain sen kääntymään putkelle. Pujotteluun autoin koiraa ts olin mukana hypyn kohdilla kääntämässä pujoon - jonka haki ihan hyvin (en siis sörssinyt itse varsinaisesti pujoesteellä).  A:n Nemi teki loistavasti! Hypyillä 12-13 olin vähän jäljessä (en tod ehtinyt putken toiseen päähän tekemään mitään käteviä ohjauskuvioita), joten tuli vähän turhaa kaarretta, mutta koiran kohdalle osui kuitenkin oikeat esteet (leikkauksiin). Lopetin radan putkelle.

Ja sitä räminä keinua otin erikseen. Se rämisi Nemin mielestä siis liikaa. Ja N rupesi hieman himmailemaan loppuosiossa, taisi kerran hypätä poiskin esteeltä.. eli okk:n keinua pitää ottaa vielä avustajan kanssa.

Lopuksi tehtiin vielä neljän hypyn eteenmeno -harkka. Jätin namin loppuun ja hetsasin Nemiä esteille. Se lähtikin tosi hyvin, kunnes pysähtyi kolmen esteen jälkeen kuin seinään. Neljännen esteen takana oli näet mörkö (=Jukka ). Kutsuin koiran takaisin, ja otin uusiksi - tällä kertaa ilman mörköä. Jolloin harjoitus sujui vauhdikkaasti.

Lisäksi tein erikseen vielä pujottelua ja a:ta.


Ei kommentteja: