keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Uuden ryhmän eka reeni


Nemin Haukkisagiliitokausi on tältä kesää nyt virallisesti korkattu.

Reenejä "johtaa" siis kesäkaudella Sanna.

Tällä kertaa harjoittelimme itsenäisesti pujottelua (puolikkaat) ja a'ta. A:ta otin hihnassa, yhdellä kerralla koiruus tuli kontaktin yli ts ei pysähtynyt. Muut kerrat hyvin. Kepit menivät ihan hienosti (otin hieman kulmia ja kauempaa lähetyksiä - palkan heitin lopussa, jotta teki loppuun asti ilman että olisi tuijottanut palkkaa).

Ohjatusti teimme yhden rataharjoituksen, jonka alku meni superhienosti ja loppua sai jankkailla.

edit: että olikin vaikeaa noitten asettelujen ja mittasuhteiden kanssa... joten tämä on siis todellakin vain sinne päin tämä rata:


Putket eivät ollet aivan noin, mutta en saanut niitä taivuteltua oikeiksi.

Eli renkaalle asti meni loistavasti. Sitten sain vielä seiskahypylle työnnettyä. mutta seuraavat hypyt olivat hankalia. olin jäljessä ja hypyis oli pitkät estevälit. Ysille en ensin koiraa saanut kun olin itse liikaa menossa jo putkelle/kympille. Kun otin kulkuni kohti ysiä niin meni hyvin. Putkea ei hakenut suoraan, kun kulma oli pimeä tms. Vauhdista tultaessa ei hakenut pujoa, ja mun käskytys  taisi tulla ihan liian myöhään. Kun otin parin hypyn takaa pujon niin toimi. Tosin ekalla kerralla mokasin ja aloin kaivamaan lelua taskusta liian aikaisin joten N lopetti pujottelun. Seuraavalla kerralla kun itsellä oli malttia niin koirallakin oli ja homma pelasi. :)

Harmi kun ei ollut aikaa ottaa enää rataa uudestaan, mutta ensi viikolla jatketaan.

Ei kommentteja: