torstai 15. toukokuuta 2008

Ilta Haukkiksella: seuraa johtajaa



Aika metkaa, Merri aloitti tänään reenauksen AVO-ryhmässä  Ja mikä ihquinta, koiruus oli ihan into piukkana - noh, johtuiko into tokoilusta vai taskustani ällösti haisevista ruotsalaisista lihapullista. Mene ja tiedä, mutta koiruudelta ei tokotusinto loppunut kesken 

Ensin väki kertoili mikä on ongelmallisinta ja mitkä on tavoitteet, suurimmalla osalla oli jotain ongelmia paikallaolon kanssa. Joten sitä tulemme harjoittelemaan paljon. Ts aina aluksi ja lopuksi.

Nytkin aloitimme paikallaololla. Merri pysyi ihan hyvin aloillaan eikä noussut ylös kun tulin takaisin. Siis vasta kuin käskettynä. Palkkasin koiran kyllä sinne alas kun tulin koiran tykö. Kommenttina oli makuusta, että on vähän vinossa ns löhöää. Eli koiralle suorempi sivullaolo, jotta menisi siitä suorempaan maahan.

Vikalla paikallamakuuharkkakerralla menin sekunniksi piiloonkin, ei ollut koira moksiskaan. Mutta tuosta nyt ei voi päätellä vielä mitään kun aika oli niin lyhyt. Hyvä alku silti

(nyt nämä likat lähtevät kuitenkin nukkumaan, joten tokojutut jatkuu huomenna samoin kun Haukkisillan aloittanut agiliito saa jäädä tarinoiden osalta odottamaan huomista)

Ei kommentteja: