keskiviikko 21. toukokuuta 2008

Jehuu- takaa leikaten


Eilen Haukkiksella oli Nemskulin agiharkat. Teemana leikkaukset. Ja ai jai, kun harkka menikin hyvin. On se Nemi vaan ihq agikoira 


Kiitoksia Sannalle ratapiirrustuksesta.

Ekalla kierroksella joku ei ollut hereillä, jolloin koira hoksasi 3-putken jälkeen edessä olevan toisen putken ja rallatteli sinne. Toisella kerralla meni loistavasti lähes loppuun asti, mitä nyt ysille tultaessa oltaisiin voitu olla paremmissakin asemissa jolloin sille vienti oli vähän kökkö. Vika hypystä meni ohitse kun mun ohjaus ja liikkuminen oli epäkelpoa.
Mutta siis irtosi tosi hyvin putkiin, sain sen seiskalla haltuunotolla ja putki käskyllä putkeen eli ei tarttenut valsseja tms vauhdin pysäyttäjiä seiskan jälkeen eikä itellä ollut yhtään kiire (leikkasin siis kun koira oli mennyt putkeen). Haki kymppi-putken hyvin. Sitten odotin tovin ja leikkasin taas kun koira jatkoi hypylle.
Kolmannella kerralla annoin Sannalle palkan loppuun ja otin muurilta asti uusiksi, jolloin saatiin 9-hyppy kohtakin menemään paremmin. Topakkana sai kyllä olla, sillä Nestorilla oli kiire palkalle.

Lopuksi otin vielä pujoa, hyppy-pujoa ja hyppy-pujo-rengasta hyvin meni :)

Ei kommentteja: