keskiviikko 28. toukokuuta 2008

Helatorstain korvike



Perinteiset Kokkolan helatorstain kisat olivat muuttuneet nyt tiistaikisoiksi. Mutta perinteistä sen verran pitää pitää kiinni - ainakin itse - että kisaamaan oli mentävä. Mikä se sellainen toukokuu olisi jossei Kokkolassa agiliitäisi?

Radat oli laatinut paikallinen tuomari eli Katarina Virkkala. Molemmat radat olivat tavisratoja eli kontaktit löytyivät radalta. Eka rata oli kivan oloinen... Osasin radan jo ennen kuin mentiin rataantutustumiseen, siellä vain hioin jotain pikkujuttuja.

Mitäs sitten tapahtuikaan radalla? Merri aloitti pujottelun väärältä puolelta. Ts yritti aloittaa. Siitä virhe. Tuo oli avokulma, minkä yleensä Merri on osannut tosi hyvin. Toinen virhe tuli siitä kun en jäänyt odottelemaan Merriä putkelta vaan vedätin / juoksin menemään ja Merri iloisesti perään mutta rima tippui. Oli kuitenkin ihan sutjakkaa menoa keppejä lukuunottamatta. Yliaikaa radalta seitsemisen sekuntia. Eli sellainen meidän normi/hyvä 3luokan vauhti.

Toinen rata näyttikin sitten jo kamalalta. Alussa joku aivan ihme kiekura, jonka jälkeen melkein työnsin koiran puomille keinun sijasta. Sen oikomiseen ts koiran oikeaan paikkaan saamiseen kului aikaa. Ei virhettä kuitenkaan siitä. Sitten pujottelussa en vedättänyt enkä mitään, mutta niin vain koira tuli pois tokavikasta välistä. Sain kyllä korjattua siinä kohtaa eli en aloittanut pujoa alusta niin kuin aiemmin olen tehnyt jos on tullut pujo virheitä (tätä ei ole kyllä tapahtunut todella todella pitkään aikaan). Merri meni pari pujokeppiä takapakkia (siis ennen kuin sain tehtyä sen korjauksen jotta kaikki kepakot tuli pujoteltua), jolloin luulin että oisimme saaneet hylätyn. Hölkyteltiin kisanomaisesti maaliin ja vasta tuloslapusta näin, että saatiin me kuitenkin tulos. Vitonen ja lähes 20 sekuntia yliaikaa...

Että pujottelun tehokertausta luvassa vanhalle neidille!

Onnittelut matkaseurallemme eli Pirkolle ja Nucalle, jotka voittivat tuon jälkimmäisen radan!

Ei kommentteja: