sunnuntai 9. toukokuuta 2021

Videoepikset keväällä 2021

Tänään oli Partacollieitten videokisapäivä. 

Lupasin facessa, että julkaisen meidän esityksen, kun kisat ovat ohi. Tässäpä se siis on:



Tällä vätystyksellä tultiin toisteks viimeiseksi fs-alokkaiden sarjassa. Osallistujia oli runsaasti, jopa 24. Ihan ansaitusti sijoituttiin hännille näissä kilpailuissa :-)



Miksi siis edes lähetin tuon videon eteenpäin, kun se on noin takkuinen? 

Koska, sain aikaiseksi osallistua tällaisiin skaboihin. En halunnut luovuttaa, vaikka ei saatu aikaiseksi ehjää suoritusta. Ne seikat mihin olen tässä tyytyväinen ovat: Kiki ei haistele lattiaa, Kiki ei karkaa kehästä, Kiki haluaisi tehdä mun kanssa asioita (minä vain olen epäselvä käskytyksissäni yms). 

Ja saatiin hyvä palkattomuusharjoitus ja kehäharjoitus. Liian myöhään luin episten säännöistä, että möllisarjassa olisi saanut palkata koiraa kesken suorituksen (tai ylipäänsä olla nami kädessä). Enpä silti tiedä olisiko esityksestä sen hienompi tullut vaikka namin kanssa oltaisiin esiinnytty (sitten olisi voinut olla palkkakomennusta). 



Jos joskus osallistun vastaaviin juttuihin, niin pyydän jonkun avuksi, niin ei tarvitse itse huolehtia sekä kuvaamisesta että musiikista. Ihan riittävästi olisi huolehdittavaa siinä, että voisi keskittyä vain koiraan ja koreoon. 


Pitäisi päättää pikkuhiljaa, että osallistutaanko kesäkuussa oleviin Okk:n koiratanssikisoihin? Ja teenkö ohjelman tähän musiikkiin vai siihen mitä työstin viime vuonna? 


edit. 10.05.21

ja ne tuomarin kommentit tulivat tänään postilaatikkoon:

MV: Hyväntuulinen ohjelma. Mukana jo hyvin erilaisia liikkeitä, mitkä koira suoritti pääosin hyvin. Joku kielto oli joukossa. Käsiohjausta oli vielä reilusti mukana mitä pyrkisin häivyttämään vähemmälle. Ohjaaja kannusti hienosti koiraa mikä kävi hieman hitaalla paikoitellen. Hauska ohjelman alku ja loppu. Kehää käytettiin hyvin. Jokunen haukku oli koiralla, mutta se ei haitannut kokonaisuutta. Ohjaaja liikkui hyvin musiikkiin. Vielä vähän varmuutta koiralle niin hyvä tulee. 😊

H+


Ei kommentteja: