maanantai 24. toukokuuta 2021

Ostoksilla

 Pari kertaa viime aikoina on käynyt niin, että olen kuvitellut koirani olevan hihnassa, mutta olenkin havainnut pitäväni remmistä kiinni - remmistä joka ei olekaan ollut kiinni koirassa. Eilen sitten huomattiin, että remmin rgb-lukko on jumittunut (vai löystynyt) niin, että aukeilee itsekseen. Tai jää niin ettei mene kunnolla kiinni, en ole ihan varma kummasta on kyse. 

Välillä on sitten lenkeillä tällaisia tilanteita: 




Jolloin en todellakaan halua, että koira pääsee yllättäin irti. 
Video on eiliseltä Siikajoelta, mutta jänöjä yms näkyy toki muuallakin. 



Ostin sitten samalla kaksi talutinta, koska kohtahan koiria on taas kaksi. Aluksi toki tuo remmi on turhan raskas pennulle, mutta äkkiä se kasvaa ... Päädyin ostamaan eri väriset niin jos käyttäisi toista remmiä toiselle ja toista toiselle. 

Kikin ruoka on/oli vähissä, joten kävin ostamassa sille samalla uutta ruokaa. Se hetken riemu siitä, että Werraton olisi Kikille sopiva sapuska on menneen talven lumia. Koska viime aikoina koira on useita kertoja ollut haluton syömään sitä, tai jättänyt kokonaan syömästä niin otin kokeiluun -taas- uutta merkkiä. 



Ostin samalla raakapullia, siitä onkin jo aikaa kun olen viimeksi niitä Kikille antanut. 

Koska tuhlasin niin paljon rahaa niin sain kaupanpäälle koiranpedin, ei nyt ehkä kaunein näkemäni sellainen, mutta ollut mielessä, että pitäisi uusia koirien petejä, joten onpahan nyt yks vähemmän ostettavaksi. 




Ei kommentteja: