maanantai 17. toukokuuta 2021

Nelonen on totta

 Viime syksynä kirjoittelin, että olen alkanut etsimään sopivaa kasvattajaa/yhdistelmä, josta voitaisiin pentu ottaa (jos he meille sellaisen vain myisivät). Tuolloin kun kirjoituksen raapustin minulla oli jo mielessä kasvattaja, jolta pentua havittelin, mutta kuten kaikki koiranpentuja etsineet tietävät, niin pennun saaminen ei onnistu niin, että päättää "minä haluan" ja sitten sitä saa sen minkä haluaa (luonnollisesti myös täydellisenä ajankohtana). 

Vajaat viisi vuotta sitten luulin, että meidän neljäs koira ei olisi ruotsinlapinkoira. Olin jopa hetken aikaa sangen vakuuttunut asiasta. Joopa joo, enkait mä vissiin muita enää vain osaa katsella / kuvitella meille?

Hieman pohdiskelin josko haettaisiin tällä kertaa pentu Norjasta? Norjassahan on Ruotsin jälkeen eniten rlk-kasvattajia. Tämä oli siis ennen kuin tuli tämä koronakaaos. 

Meidän neljäs nelijalkainen perheenjäsen syntyi neljäs neljättä ja muuttaa meille touko-kesäkuun vaihteessa.  Pennun isä asuu Norjassa ja äiti on Ruotsista Suomeen muuttanut. Pennun vanhemmat ovat siis: C.I.B. FI MVA EE MVA LT MVA RU MVA LT JMVA EE JMVA LTJV-18 TLNJW-18 TLNW-18 TLNW-20 BALTV-20 Cahppes Walla ja N UCH NJV-15 NV-16  Wielgat Viirko Bearas Beana. 

Pentuja syntyi siis seitsemän: viisi poikaa ja kaksi tyttöä. Meidän onni, että tyttöjä on peräti kaksi, koska toinen menee sijoitukseen. Poikakoiraa kun en meille osaa (edelleenkään) kuvitella. 

Käytiin viime perjantaina katsomassa pentuja, tässä muutama video niistä:






Myöhemmin raapustelen varmastikin jos ja vaikkaa lisää aiheesta 😊


ps. Koiran kutsumanimi tulee kulttileffasta "Tappajatomaatit" (Tappajatomaattien paluu, Tappajatomaattien hyökkäys) 

Ei kommentteja: