sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Vko 7, omatoimireenit, osa 2





Käytiin tosiaan Nemin kanssa perjantaiaamuna hallilla. En mä tiedä miten te aamunne aloitatte - saati reeninne aloitatte, mutta  mulle on muodostunut näköjään tavaksi konttailla pitkin hallin lattiaa jotta saan ruutunauhan oiottua, nurkat kohilleen ja törpöt paikoilleen. 

Nemi koitti kovasti osallistua ruudun asennukseen ja alkoi olla jo vähän kärsimätönkin, että hittoako siinä säädät; reenattas jo!



Tällä kertaa palasin ns normireenin pariin. Eli vein ruutumaton ruutuun ja sitten lähetin koiran sinne. Hyvin meni. Sitten rupesin taas säätämään. Eli poistin ruutumaton. Noh, mitäpä se Nemi siitä sitten tuumasi? Juoksi vauhdilla kohti ruutua, kääntyi mua kohti ruudun edessä (eli ei mennyt ruutuun) ja jäi seisomaan paikoilleen (ja haukkumaan). Yritin sitä siitä sitten käskeä ruutuun, ilman menestystä. Kutsuin koiran pois. Käskin paikoilleen (sinne mistä olin aiemmatkin lähetykset tehnyt), kävin ruudussa, palasin takaisin ja käskytin koiran ruutuun. Nyt se meni sinne eli perille ja loput menikin ihan jees. 

Sitten tehtiin kiertotörppöharkkaa. Pidemmältä matkalta kuin aiemmin. Edelleen namialustan kanssa. Sujui hienosti (ja äänettä). 

Sitten Nemi tarjoili omatoimisesti agihyppyjä (irtoaa muuten hyvin), onneksi rimat oli matalalla. Kävi se myös putkessa ja pujottelussa. Nämäkin toiminnot olivat oma-aloitteisia... 

Lisäksi käytiin jumppanurkassa syömässä lihapullia pallolla keikkuen ja leikittiin kovasti taas siilen kanssa.

Ei kommentteja: