keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Vko 6, omatoimireenit, osa 2

Kävinpä sitten toistamiseenkin tällä viikolla aamuisen hallikeikan Nemin kanssa. Nyt oli kentät about normitavoin, mutta molemmilla kentillä oli agiesteitä kohtuu paljon. Olin ensin ns tokopuolella ja menin sitten isommalle kentälle mm siilileikittämään Nemiä (jotain pikkukäskyjä joista palkaksi leikkejä). Pikkupuolella kuitenkin ensin kierrä -reeniä. En ole varma olinko tehnytkään tuota (jos kotoista mattoteline harkkaa ei lasketa) sen kivuliaan reenin jälkeen, joten vähän jännäsin onko Nemillä muistijälkiä aiheesta. Koska aksaesteitä tosiaan oli "hujan hajan" niin piti katsoa joku väli mihin kiertotörpön laittaa niin, etteivät agiesteet ole häiriöksi.


Ensin katsoin tosiaan jonkun sopivan raon törpölle, yhden onnistuneen harjoituksen jälkeen tajusin, että tässä saattaa nyt olla jotain vinkeetä ja hain kameran todistamaan asiaa. Mikä nyt niin vinkeetä on? Se, että törpönkiertokäsky on tismalleen sama kuin aksanpujottelukäsky. En sitten testannut, että oisko kierto toiminut ilman pilttipurkkipalkkalautasta - kaippa sekin pitäisi jossain vaiheessa häivyttää pois?

Isommalla puolella tein melko pitkän seuraamiskaavion aksaesteiden seassa. Julmuuksissani oikein kiusasin koiraa menemällä hyppyjen läheltä jne, pysähdyksillä, käännöksillä, juoksupätkillä jne. Lopulta vapautin koiran puomille eli palkaksi puomi ja puomin priimasta suorituksesta superpalkka.

Siilileikkejä yritin kuvatakin, mutta menestys oli vaihtelevaa.









Olin suunnitellut, että jätän koiran paikalleen ja kapulan maahan sen likelle, siirryn itse kauemmaksi valmiusasemiin ja napsin siitä kuvia kun se tulee mua kohti. Palkan olin jättänyt namilautaselle eli oli tarkotus nopeasti ottaa kapula ja päästää koira palkalle. Eli että kameran takia ei menisi aikaa siihen hetkeen, että koira saa palkan. Noh, eihän se koira mitään oottanut, vaan otti kapulan saman tien suuhunsa ja lähti hieman epävarman oloisena hitaahkosti seuraamaan mua. Joo, joku toinen olisi moittinut koiraansa siitä, että se ei totellut. Mutta Nemin noutoitsentuntoa ei tod parane mennä kritisoimaan ja alentamaan, joten ei muuta kuin hopihopi itse kauemmaksi ja räpsytiräpsyti niitä kuvia. 




Uhmaten kohtaloani tein toisenkin noudon, josta semisti onnistui yks räpsy, mikä olikin mukavasti erilaisempi kuin nuo aiemmat. 

Kapula nousi maasta! :)

Ei kommentteja: