perjantai 5. helmikuuta 2016

6/16

Eilen heitettyäni Eetun japanintunnille kulutin aikaani ja menin ensin syömään, mumsmums


Annos oli valtava, joten kaikkea en jaksanut mahaani ämpätä. Äpöstelyn jälkeen ajelin Raattiin ja käytin Nemin lenkillä.


Lenkkeilyn jälkeen hain Eetun Karjasillalta. Pohjankartanon piha on melkoinen villilänsi; parkkipaikka on ihan liian pieni siihen nähden kuinka paljon siellä kurvailee autoja. Noh, ilman kolhuja selvittiin tälläkin kertaa. Kotiin ajellessa Eetu ehdotti juoksulenkkiä, vatsa oli sitä mieltä, että "yritäppäs lyllertää yhtään mihinkään" ;D Uhmasin kuitenkin pulleaa mahakumpuani ja kävin (Eetun kanssa, Nemi ootteli kotona rouskuttaen siankorvaa) juoksemassa ns k-raudanlenkin. Matkaa kertyi hieman yli 6 km. Piti aloittaa todella rauhallista vauhtia, koska muuten kebabsalaatti alkoi pistelemään vatsassa. Koska vauhti oli hidas niin aikaakin kului, lenkkiin kokonaisuudessaan tunti. 

Kuusamontienmäen kohilla tai oikiastaan sen jälkeen (Halpahallille päin tullessa) oikean jalan kovettuva alueelle alkoi hieman sattumaan. Ja päkiä meinasi alkaa puutumaan. Kunnon päkiäkipua ei kuitenkaan tullut, vaikka sitä vähän pelkäsin. Muistelin, että viime vuonnakin talvilenkeillä samoilla kohin olisi ollut vastaavanlaisia tuntemuksia. Joten ehkä ne johtuvat siitä, että alamäki juoksu kuitenkin talvikeleillä on jotenkin erilaista. Jalkoja joko jännittää erilailla, jalkaterä liukuu kengässä pidemmälle (jalka siirtyy eri kohtaan kengässä siis) tai joku muu vastaava seikka, joka saa aikaan muutoksia siinä miten joko jalka on kengässä tai miten askeltaa tms. joka sitten tuntuu epämääräisenä kipuna. 

Tänään on jalat kokonaisuudessaan tuntuneet siltä, että jotain niillä olen saattanut tehdä. Joskus. Ja tuo vasen jalka, jalkapohjan hujakoilta on jo pidemmän aikaa ollut kipeä. Ei koko ajan mutta aina välillä se muistuttaa itsestään. Olen sitten tehnyt itsekseni sellaisia diagnooseja, että kipu saattaisi olla säteilyä muualta päin jalkaa eli luultavasti olen niin jumissa että syy kipuun on jossain ihan muualla kuin missä se tuntuu. Jotenka olen alkanut miettimään josko sitä pitäisi varata itselle aika hierojalle :o (viimeksi kun varasin ajan niin flunssauduin ja aika piti perua)

Ainiin. Heti juoksulenkiltä kotiuduttuani menin käyttämään Nemiä lenkillä. Jottei saunan jälkeen tarttisi heti olla menossa ulos. No, eipä se Nemi kakannut tuollakaan lenkillä - kuten ei siellä Torinranta-Raatti-Pikisaari suunnallakaan. Piti siis käyttää sitä ihan oikee lenkki (eikä vain takapihalla käyntiä) vielä ennen nukkumaan menoa (kakka tuli :)). 

Ei kommentteja: