keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Naksuttelua ja tekniikoita

Ma-agissa meitä ei ollut paikalla kuin kaksi koirakkoa. Koutsauksesta vastasi tällä kertaa Mari. Nemiä hyppyytettiin 50cm rimoja. 

Itsekseen sai tehdä yhdellä hypyllä takaakiertopäällejuoksua ja ois saanut tehdä myös kontakteja mutta me ei tehty niitä kun tuossa tuli muutenkin niin paljon kaikkee puuhastelua. 

Sitten reenittiin siis välistävetoja ja niitä päällejuoksuja ja takaakiertopäällejuoksuja ja slalomia (ei pujo vaan hyppyslalomia). 

Mari naksutteli Nemille hyppyjä ja palkkaili sitä kanssa samalla. 

Välistävedot sujuivat kohtuullisen hyvin (kuulemma mun ei tarvi välittää siitä, että koira ei tee mitään minikaarroksia, kunhan se suorittaa esteitä niin se on pääasia), jarrutus putken jälkeen ekaan välistävetopaikkaan ois munmielestä saanut olla parempi.

Yhdellä esteellä takaakiertopäällejuoksu sujui ihan kohtuudella. Vaikka nopeemminkin oisin saanu olla siinä palkkausviivalla (lattiassa oli teippiviiva merkkinä minne pitäs joutua ja millon).

Epäilyttävä slalom sujui toosi hyvin, kun Nemi oli hoksinu kuka palkkaa ja mistä palkkaa (eli Mari ja se naksuttelu) hyvä kun Nemi ees tarvi mua vähän jotain sanomaan ja näyttämään siellä takana kun se jo meni (lyhyillä mutkilla) sitä slalomia. Se oli niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hieno! :)

Takaakiertojen kanssa oli ongelman poikasta, siis siellä radalla. Kun se pelkkä "Nemi" ei riitä siihen että se hyppäis sen hypyn kanssa. Taakse Nemi kuulemma lähtee hyvin, että siihen mun ei kannata tarkertua ts jäädä kökkimään, että lähteekse ny varmasti esteen taakse.

Lopuksi Mari naksutteli Nemille hyppyä, tosi matalalla rimalla. Nemi oli hassu kun se tarjosi kakeja ja ties mitä kaikkee Marille... Mutta kyllä se sitten oivalsi sen hyppäämisenkin aika hyvin. Mari teki sitä tolle eri kulmista ja eri kohdista. Näytti ihan hauskalta reeniltä ja sitä on tarkoitus mennä syyslomalla tekemään kerran jos toisenkin :)

Ei kommentteja: