perjantai 5. huhtikuuta 2013

Vkon 13 reenit

Maanantaina ei osallistuttu Nemin aksareeneihin koska olin reissussa.

***

Tiistaina oli ohjatut tokoreenit.

Tehtiin seuraamista ohjatusti. Mulle huomiona että normi ja hidas seuruu oli liian samankaltaista. Ja palkkaukseen pitäisi kiinnittää huomiota.

Muutoin lyö päässä tyhjää, että mitä ihmettä me tehtiin?

***

Torstaina kävin koirien kanssa omatoimireenimässä hallilla. Nemille tein hallissa olleesta radasta yhtä pätkää. Oli ongelmia pujon kanssa, koira ei tahtonut pujotella loppuun asti. Lopulta sain sen menemään sen, mutta jäi vähän kökkömaku suuhun (tapahtuiko vkonloppuna koirien lomalla jotain mistä paikat ois mennyt jumiin? ohjasinko mä koiraa vaan huonosti josta toi johtu vai jostain muusta?). Kontaktit hyvät ja muutoin radalla ihan hyviä pätkiä.

Merrin kanssa tokotusta. Seuruuta, luoksareita, ... ainaskin.

***

Sunnuntaina omatoimireenit hallissa.

Nemille eteeeeeeeeeeeeeeeeeeen menoa, pujottelua (nyt oli superhyvä, ei mitään poistuloja kesken kaiken tms) ja kontakteja.



Molempien kanssa ruutua. Palkka odotti ruudussa. Merrille palkan syönnin jälkeen maihinmeno ja Nemille seisominen. Kas näin:



Merrin kanssa muutama nouto. Samalla vielä entisestään odottavaa Nemiä ärsyttäen, ja sitten Nemille pari hetsausnoutoa. Kyllä se sen hakee, mutta ei tuo perille asti. Kaks toistoa oli hyvä, kolmannella alkoi jo kyseenalaistamaan toimintaa. 

Merrin kanssa kaikenlaista pikkupuuhastelua. Olihan se Merrin synttärihallikeikka <3




Ei kommentteja: