maanantai 29. huhtikuuta 2013

Omien joukossa

Nemillä oli tänään tokoreenit. Nyt se oli ekaa kertaa siinä ryhmässä mihin oikeesti kuuluisikin (kun aksat loppu ma-illoilta). 

Harkattiin pitkästä pitkästä aikaa tunnaria. Tehtiin verkkoaitasydeemillä. 2, 3 ja lopulta 4 kapulaa verkon alle ja merkkaus ja nami kun koira haisteli oikeeta kapulaa. Nemi oli ihan hyvä tässä, tosin alko olemaan kärsimätön ja rappas tassuillaan joitakin kapuloita kun nameja ei alkanut tarpeeks sukkelaan kuulumaan. 
Jennin mukaan reeni meni kuitenkin hyvin. 

Tehtiin myös luoksetulopaikallaolot. Eli muut paikallaolossa ja yks teki koirien eestä luoksetulon. Luoksari hyvä. Yhden koirakon kohdalla Nemi nousi istumaan, muut meni ihan hienosti. 

Lopuksi ohjatusti temppuja/kakeja. Avot ihan jees, voi-vaihtoja pitää jumpata enemmän ja käyttää oikeita sanoja ja vaatia kunnon suorituksia ja olla ite jämympi ja ja --- jotain semmosta ;)

Itsekseen reenimme:

Hyppyä. Ensin teki seisomisen esteen taakse mutta pienellä muistuttelulla sujui avo-hyppy ihan näppärästi. 

Luoksarin pysäyksiä namiheittelyllä ja kertaalleen pallolla. Seuruu pätkiä, ihan pikkasen vaan. Hallintaa, sellaista yleistä siirrytään paikasta toiseen semmosella semi-seuruulla, Nemi oli ihan näppärästi kuulolla :)  Jättävät avoina kerran molemmat hyvin kesti takana käymiset. Noutoa... kapulan nostelua aika paljonkin. Pari pito reeniä, toisessa lähti kuljettaan kapulaa kertaalleen mun ympäri - siitä seurasi superbileet. 

ja käytiin verhon toisella puolella ottamassa kertaalleen pujo ja puomi ja hieman jotain tok juttuja ja leikkimässä pallolla. 


Ei kommentteja: