torstai 11. huhtikuuta 2013

Pipon löysäämisen jälkeen

Meillä oli Nemin kanssa maanantaina tosi kivat agireenit! Mikko oli koutsaamassa. Tehtiin ratareeniä. Hyppyytin Nemiä 50cm rimoja. 

Ongelmallisin paikka oli aloitus, kakkoseste. Siis ihan hyppy. Olin pirkottamassa mutta en tehnyt tarpeeksi selkeetä askelta kohti kakoshypyn ponnistuspaikkaa joten Nemi tuli ohi siitä hypystä. Muitakin paikkoja säädeltiin paremmiksi. Mutta ne eivät olleet noin kinkkisiä kuin tuo alku. Pujo oli radalla kaksi kertaa. Ekalla kerralla oli fiksua tehdä pakkovalssi hypylle pujon jälkeen, ensin yritin jotain muuta, mutta eipä se koira sitä hyppyä sitten tehnyt. Pakkovalssiin ehti lopulta ihan hyvin - eikä sitä tarvinnut tehdä niin hitaasti kuin aiemmin olen luullut. Ts oon jotenkin aatellut että se on semmonen väännös ohjaus (hankala selittää, oon tehnyt sitä ehkä enemmän ysittäisharjoituksina tai sitten radan alkuun jolloin se on tuntunut väännetymmältä ohjaukselta kuin oikeasti onkaan), nyt meni kuitenkin meleko näppärästi :)

Toisella kerralla pujon jälkeen tein eka leikkuksen (siis seukki hypylle joka oli takaakierto ja siitä putkeen), Mikon kehotuksesta tein siihen valssin ja putkeen sujahtaminen oli sutjakkaampi. 

Muuta ihmettä ei tainnut ollakaan. Kontaktit oli hyvät, samoin pujo. Ainiin joo. Itsekseen tehtiin semmosta slalomjutskaa. Aluksi en kerennyt ohjaamaan kuin kaks ekaa estettä, mutta kun otin hieman ennakkoa ja kipitin enemmn niin sain tehtyä sen slalom-hypelmän yhistettynä keinulla ihan kivasti. 

Hyvä me! :)

Ei kommentteja: