torstai 11. huhtikuuta 2013

Ma-tok

Kevään tokorupeamat alkoivat tällä viikolla. Kolmella ensimmäisellä kerralla olen pyöräyttänyt Merrin Nemin ryhmään ja Nemin Merrin ryhmään. Kun en halua että Nemillä on kahdet reenit samana päivänä. 

Merri siis tokotti maanantaina klo 18-19. Ryhmässä kanssamme on Sanna ja bullmastiffi-Kaino (tuttu hurlumryhmästä), Moonika ja keeshond Ruusa (Moonika on myös hurlumryhmässä toisen kessunsa kanssa), Asta ja cockeri Mii (?) - heidän kanssaan ollaan joskus aiemmin oltu samassa ryhmässä. Plus sitten tuolla oli muutama oudompi koirakko. 

Tehtiin kehään tulotarkistus, menin sinne ilman  talutinta niinkuin voivoissa kuuluukin. Kohtuu hyvin Merri oli siinä hanskassa. Ts tosi hyvin. Mutta tarkistuksessa pyllähti, kuulemma saan pitää koirasta kiinni tuossa tilanteessa (myös näin siis ylemmissä luokissa, hyvä juttu :)). Paikallaolo meni ihan kivasti. Olin ensin piilossa ja sitten tulin kehän laidalle hetkeksi. En oikein tiennyt, että häiriintyikö vierustoveri meidän etupalkasta ... joten tulin siihen vähän sitäkin kyttäämään ettei mitään selkkauksia vaan tulisi. 

(myöhemmin samainen toveri käväisi merrin luona kun olin jättänyt sen itsekseen istumaan - en tiiä oliko sillä koiralla hyvät vai pahat mielessä)

Ohjatusti Jenni katsoi kaikilta seuraamiset. Merrin kanssa tehtiin pidempää pätkää, että riittääkö vire sellaiseen. Palkkaamistavassani on edelleen parantamisen varaa. Vasemmalle käännökset oli huonoja.  (jotenkin mä en ole nyt varma, että oliko ne Nemin vai Merrin vai molempien vasemmalle käännökset huonoja? Merrille noottia myös ei ihan täydellisistä perusasennoista) Jossain kohta inan herppaantu, mutta melko hyvä suoritus se oli kumminki. 

Itsekseni tein hyppynoutoa, ei uutta alla auringon. Metallinoutoa. Kakeja - yritin ts tein seisomisesta maihinmenoa sillä ner -käskyllä. Ensin meni ihan hyvin, tai sillain "ei olla vielä kovin pitkällä tässä liikkeessä" -hyvin. Mutta sitten aattelin josko homma sukkeloituisi jos ottaisin naksun avuksi. Noh, eihän siitä sitten mitään tullut kun Merri rupesi tarjoamaan kaikenlaisia toimintoja ;)

Otettiin myös luoksareita. Yksi hyvä molemmat pysäykset sisältävä suoritus, matka tosin ei ollut kovinkaan pitkä. Sitten aattelin, että otan pelkkiä läpituloja. Mutta Merripä aatteli toisin - vaikken mitenkään pysäytellyt sitä niin se joko seisahtui tai meni maihin - ja tosi zäpäkästi vieläpä. Daddadaa. Sen mielestä se on jo niin pitkään tehnyt tokoa että sen ei kuulu tehdä enää lällärikamoina alokasluokan luoksetuloja ;) 

Sitten myös ufotettiin jonkun verran ja ja ... tehtiin liikkeestä istumista ja niitä seuruusta vasemmalle kääntymisiä hinkattiin. 

Ei kommentteja: