tiistai 1. tammikuuta 2013

Uuden vuoden aatto



Merri oli eilen levoton, vaelteli, oli hetken paikallaan, läähätti koko kropan voimin. Ja Nemi... ei välittänyt juur mitään paukkeesta mikä pihalla oli. Ekat kovemmat pamahdukset kun kuulu niin molemmat koirat menivät haukkuen ulko-ovelle tyyliin "kuka tuli". Sen jälkeen eivät puhkuneet ja Nemi tosiaan ei ollut moksiskaan. Mutta. Merri oli sitten jossain välissä käynyt pissaamassa sänkyyn (mun peitto meni pesuun, onneks ei patja kastunu/ sotkeutunut). 

Kahen aikaan yöllä käytin niitä iltapissalla. Tottakait joku idiootti alkoi sitten ampumaan raketteja jostain Jaariksen suunnalta ja Merri jarras vastaan koko ajan. Nemi haukahti pari kertaa, mutta sillä nyt voi olla sen ja miljoona syytä avata suunsa ;) Mutta siis lenkistä tuli hyvin lyhyt kun Merri veti koko ajan häntä alhaalla takaisin kotiin päin - no sai ne koirat pissattua pari kertaa joten ehkä se sitten ajoi asiansa. 

Uuden vuoden ensimmäisellä lenkillä olivat olleet molemmat ihan normaaleja. Tosin kauhia nuuskutus joka paikkaan ja kumpikaan ei ollu kakannu... vaikka ihan normi aamulenkin olivat tehneet ja tilaisuuksia ois kyllä ollut. 

Ei kommentteja: