maanantai 28. tammikuuta 2013

Puomia ja tunnaria

Torstaina kävin aamupäivällä omatoimireenimässä hallilla. Harmi vaan, että rata oli vaihtunut maanantaista, joten samaa juttua en voinut tehdä. Yritettiin (Maissin kanssa) keksiä joku rata sen pohjalta mitä siel oli (ei ollu numeroita), mutta aika hankala pätkä kehitettiin - en osannu sitä alkuunkaan. Tai ehkä vaan rataantutustuminen ontui. 

Noh, sain tehtyä kuitenkin mm päällejuoksureeniä, keppejä ja huikeita puomiharkkoja. Sinne se Nemi "mene!mene!mene!" meni kun huutelin sille enkä ite liikkunut minnekään <3 Olin jossain puomin puolivälin ja alkupuolen tienoilla. 

Merrin kanssa tein hömppäagia (rimat 20cm) ja ruutua (namin laitto houkuttimeksi houkuttaa kyllä koiran irtoamaan mutta sitten se alkaa etsimään kyllä niitä nameja lisääkin) plus tehtiin myös pari tunnaria ja taas sujui tosi hyvin!!! Siis läjä kapuloita ja yks pikkasen erilleen muista - ja kun koira osoitti mielenkiintoa sitä kohtaan niin kovasti kannustusta jotta se toi mulle just sen mikä pitikin. Meinasin laittaa jo sen oman sinne sekaan enempi, mutta tarvin sen ehkä enempi omia silmiä varten sinne erilleen jotta varmasti sanon kehuni oikiaan paikkaan - koira kuitenkin haisteli ensin sitä läjää ja siirtyi sitten vähän siihen syrjemmäksi. 

Ei kommentteja: