tiistai 15. tammikuuta 2013

Ekat hurlumheit

Jaa joo, olihan ne toksureenitkin sillon viime viikolla. Merrin harkat. Tuntia myöhemmin kuin syksyllä, mutta melkein samalla kokoonpanolla kuin aiemmin: snautseri, bullmastiffi, bordercollie, belgianpaimenkoira, keeshond ja ruotsinlapinkoira (eli Merri). On ainakin rotukirjoa meidän voi-evl toktok ryhmässä ;)

Tein itsekseni kohtuu hyvät ruutureenit. Lähempää lähetystä ruutumatolle ja lopuksi kaukaa lähetys ruokakipolle - tietty se sinne irtosi ;) Ruualle lähetyksessä ei ees huutanu. 

Seukki kerralla pitää tehdä lauta-alustareeniä ts näyttää millä mallilla se on. 

Luoksareissa olin kuvitellu että ois tehty koko liike. Mutta Merripä hiipparoi sen eikä pysähtyny lainkaan joten päädyttiin taas kerran jankkailemaan sitä ekaa pysähtymistä eli seisomista. Eikä Jenni parka enää tiedä mitä tehdä meidän kanssa ko liikkeen osalta... Huoh. Pidemmällä välimatkalla pitäisi reeniä, oon liikaa tehny toistoja niin että välimatka on lyhyt - ehkä jotain kymmenisen metriä. 

Pareittain tehtiin kontaktireeniä. Samalla kun toinen koirakko piti kontaktia niin toinen peruutti siinä ympärillä. Koira siis viekussa ja peruuttaen toisten ympäri. Namilla piti ohjata muuten ei tuntunu onnistuvan. 

Sitten peruuteltiin myös rimojen päältä. Mä olin norsuna porsliinikaupassa, mutta Merri oli ihan pro. 

Itekseni otin hyppyä. Vinoja lähestymisiä. Merri ihmetteli mitä haluan siltä. Teki pari ihan kohtuu hyvää suoritusta. Ja sitten teki ensin avo-hyppyjä kun en siitä riemuinnu niin lopulta teki alo-hyppyjä. Voi elämänkäsi sen kanssa - aina ei tiiä itkeäkkö vai nauraa :X :D 

"osaan mää tän näinkin, tätäkö nää haluat" ;D 


varmaan jotain muutakin touhuttiin... 

Ei kommentteja: