maanantai 7. tammikuuta 2013

Hyppykunto hukassa

Viime keskiviikkona oli vuoden ekat ohjatut aksareenit. Tehtiin rataharkkaa. Anna oli koutsailemassa. Ryhmästämme on häipynyt tuntia aiempaan ryhmään bordercollie Diva, häntä paikkaamassa oli tällä kertaa borcol Pipsa - en tiedä onko ko koirakko (ei ollu Marin kans) pysyvä vahvistus ryhmäämme. Tuo vaan näin sivuhuomautuksena ...

Ensin meil meni kohtuu hienosti. Nojoo, vääriä ohjausvalintoja - jouduinkin tekemään esim niiston sijasta saksalaista ja takaakiertopersjätön sijasta saksalaista kun ylläripylläri se sujuikin meiltä melko näppärästi. Tähän sitä on lopulta tultu - Mari oli kuin olikin joskus oikeassa kun sanoi, että se ohjaus voisi sopia meille. En vain uskonut ikinä näkeväni sitä päivää ;) 

Mutta sitten. Toisella kiekalla tuli kieltoja kieltojen perään. Levittelin käsiäni ja kysyin Annalta että mitä teen väärin. Kuulemma ohjaukset olivat kohtuu kohillaan... Kunnes Anna tajusi kysyä miten on reenitty joululomilla. No, eihän me olla paljon reenitty = Nemillä ei ole hyppykuntoa! Daa. Enpä sitten semmosta hoksinu. Kun rimat laskettiin alemmas niin koirakin tuli esteille ja ohjaukset onnistu ja silleesti..

Toisella puolen väliajalla tein pari puomireeniä. Flexin kanssa alastuloa. 

Ei kommentteja: