perjantai 19. helmikuuta 2010

Pöhkö puomi


Tämä nyt ei asettunut yhtään hyvin. Siis nämä esteet, kun ei nyt ihan noinkaan tod olleet - mutta sama mihin niitä siirtelen niin aina jokin mättää.


Nemin eilistä reenustelua yritän kuitenkin selvittää. Oltiin pikkupuolella ja koutsina Mikko. Ryhmä jaettiin kahtia ja toinen puoli teki aluksi (ei yhtä aikaa mutta viestinä kuitenkin) toista ja toinen toista reeniä. Siis kertaalleen, kuultiin korjaukset ja sitten korjattiin (kun toiset oli ensin tehneet omat ekat yrityksensä) ja sitten vaihdettiin puolia/harjoitusta. Eli "kunnon" liksa-tunti meininki; miksikäs niitä toimipistesydeemejä sanottiinkaan mitä joskus harjoitettiin vuonna x, niille oli joku oma terminsä?!

Me tehtiin ensin reeniä 1-7 ja jälkimmäisenä harkkaa esteeltä 8 alkaen (=8-17).


  1.  Ekan reenin eka yritys, leikkasin renkaan takana ja tein kökön valssin kun lähetin koiran 3lle takaahypylle. Valssi oli iihan liian hidas, kankee ja väärässä paikassa. Olin koiran tiellä kun se tuli hypyltä alas. Puomia menin oikiaa puolta. Kuvittelin että saan siten koiran paremmin putkeen. Menihän se putkeen, mutta väärästä päästä sisään! Eipäs kun tällä kiekalla taisi mennä vielä oikein? Eikun mitä kettua... noh jollakin kerralla kun olin puomin oik puolella niin koira karautti väärin putkesta sisään. Jollain kerralla valssasin puomin päässä, vaikka ei tod siinäkään ollut mitään järkeä. Noh, jos jotain positiivista tästä sählingistä voidaan sanoa niin se, että tuossa vaiheessa reeniä puomin kontakti oli vielä ihan ok.

    Muurin tahi keinun kanssa ei ongelmia, ei palikoiden tiputtelua eikä läpijuoksua keikusta.

  2. Toisella kiekalla samaan harkkaan lähin 1-hypyn vas.puolelta haltuunottoa renkaalta ja takaahyppy ja puomin juoksua esteen oik puolelta. Tämä meni huomattavasti sujuvammin kuin aiempi räpellys!

  3. Mutta entäpä se toinen reeni?

    Menin 2lle ottamaan koiran vastaan, pientä Nemiä ei edes näkynyt muurin takaa... joten se ei nähnyt myöskään mua ja tuli esteen ohi kohti mua kun sitä huhuilin.

    Kävin pistämässä koiran niin muurin taakse, että näköyhteys säilyi.

    Alku siis toimi ja koiralla oli suora linja pujotteluun (puolikkaat kepakot). Hyppy pituus ok, mutta sitten rynnin vaan jotta pysyisin völöjysä ja koira juoksi tietty putkeen.

    Tehtiin tätä pätkää eli pituus-aita-muuri-putki muutaman kerran, kun piti säätää haltuunottoa ja poispäinkäännöstä ja omaa liikkumista ja sijoittumista. Aina olin matkalla ihan väärää reittiä... jolloin koira loikkasi muurin hutisuuntaan jatkoa ajatellen. Kaippa siihen jonkinmoinen melkein kelposuoritus saatiin jossain välissä aikaiseksi.

    Puomista tässä reenissä Nemi tulikin sitten läpi. Ja sitä sitten säädettiin kanssa, kun moitin läpi menosta niin sitten se jäi jonnekin ylös kekkaloimaan.

    Eipä uskoisi, että vielä sunnuntaina puomi oli Kun nyt jostain ihan yhtäkkiä ollaan taiottu esiin puomista ongelma?!? Onni onnettomuudessa on se, että kisoihin ei olla menossa pariin kolmeen kuukauteen eli on aikaa ratkoa ongelmaa.

Ei kommentteja: