keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Pakkovalssi


Eri koira ja eri jutut. Mun aivot meni ihan lukkoon maanantaina kun Jarmo sanoi, että aloituksessa (3 hyppyä ja putki, ennen kolmattahyppyä) pitäisi tehdä pakkovalssi. Herran jestas sentään, niitähän oon tehnyt vain Nemin kanssa. Vaikka toisaalta mun tavis-valssit on aikamoisia pakkovalsseja  Asiaa monta kertaa pähkättyäni sain kuitenkin väänettyä sen valssin siihen. Ja uusinnassa en jäänyt enää niin paikalleenkaan (ts jähmettynyt) sen jälkeen joten päästiin vähän etiäpäinkin. Jarmon ehdotus pakkovalssin jälkeisestä jaakotuksesta sai leukani tippumaan .. een mää nyt Merrin kanssa sellaisia  (en kyllä toiminnassa/vauhdista osaisi niitä Neminkään kanssa).

Sinällään positiivista, että sen pakkovalssin ansiosta 3 hypyn takaahyppyily onnistui hienosti eikä koira edes vilkaissut lähellä ollutta putken päätä ja meni oikiasta reiästä putkeen sisään silloin kun piti. Loppurata (hyppyjä, pujo ja puomi) meni hienosti

Toisessa harjoituksessa oli välistä vetoa, putkea, puomia, puomin jälkeen putki kummasti puomin alla ja kauimmaiseen päähän koiran kuljetus (ensin otin kamalalla kaarteella). Sitten muutama hyppy ja putkeen kauimmaisesta päästä. Mä kuvittelin saavani Merrin ovelasti kiertämään putken ja suikattua sitten sinne putkeen. Mutta sehän ampas heti sinne putkeen, hypyn jälkeen, väärästä päästä. Joten piti muuttaa hyppyjen ohjaussuunnitelmaa ja tehdä poispäinkääntönä putkeen meno, joka toimi sitten lopulta ihan hyvin.

Nyt palkkailin Mersua tennispallolla. Mistä se oli ihan kohtuu innoissaan. Tai välillä tosi innoissaan ja välillä ei hokannut kun heitin pallon heti "maaliin" tullessa.


Ei kommentteja: